sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE YENÝ YOLLAR AÇILMAYA DEVAM EDÝYOR

  •  7 Mayýs 2024 Salý 16:26

Mersin Büyükþehir Belediyesinin, kent genelinde yol yapým bakým ve onarým çalýþmalarýnýn yaný sýra, yeni yollar açmayý da sürdürdüðü bildirildi.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Yol Yapým Bakým ve Onarým Dairesi, bir yandan kent genelinde altyapý ve üstyapý çalýþmalarýný aralýksýz sürdürürken, diðer yandan da yeni yollar açmaya devam ediyor. Þehrin sosyoekonomik ve kentsel geliþimiyle birlikte birçok mahallede ihtiyaca göre yeni yollar açan yol yapým ekipleri, Toroslar ilçesi Yalýnayak Mahallesi Atatürk Caddesi’nde de yeni yol açma, geniþletme ve kavþak düzenleme çalýþmasý yaptý. Yapýlan çalýþmalarda ekipler, bölgeye iþ makinalarý ile girerek yeni yol açma ve geniþletme faaliyetleri gerçekleþtirdi. Kavþak düzenleme çalýþmasý da yapan ekipler, Çiftçiler Caddesi ile Atatürk Caddesi kesiþiminde trafik emniyetini saðlamak amacýyla yol açtý ve geniþletti. 500 metre uzunluðundaki yol güzergâhýnda yol açma ve geniþletme faaliyetlerini tamamlayan ekipler, çalýþmalarýn tamamlanmasýnýn hemen ardýndan asfalt serim faaliyetlerini yerine getirdi. Bölgede yapýlan yeni kavþak düzenlemesi, yol açma ve geniþletme iþlemlerinin tamamlanmasýyla birlikte, çalýþma güzergâhýndaki trafik akýþýnýn rahatlamasý ve daha güvenli bir trafik akýþý saðlandý. Güvenli ve konforlu ulaþým için çalýþmalarýný birçok noktada sürdüren yol yapým ekipleri, Atatürk Caddesi’ndeki çalýþmalarýný tamamlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.

Esnaflardan Zeki Çýtýrýk, “Büyükþehir Belediyesi’ne teþekkür ediyoruz, çok güzel oldu. Asfaltýyla, kaldýrýmýyla, yoluyla büyükþehir olduðumuzun farkýna vardýk” dedi.

Büyükþehir Belediyesinin hizmetlerinden çok memnun olduðunu anlatan esnaflardan Mehmet Zeki Dündar da yolun çok güzel olduðunu söyledi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.