sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYE BAÞKANI VAHAP SEÇER, MUHTARLARLA BÝR ARAYA GELDÝ.

  •  7 Mayýs 2024 Salý 10:06

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, yerel seçimlerin ardýndan muhtarlarla bir araya geldi.

Muhtarlar Buluþmasý kapsamýnda ilk olarak Akdeniz, Mezitli, Yeniþehir ve Toroslar olmak üzere 4 merkez ilçenin muhtarlarýyla bir araya gelen Seçer, görevlerine devam eden muhtarlara tebrik, yeni seçilen muhtarlara ise hayýrlý olsun dileðinde bulundu. Vatandaþlarýn ihtiyaç duyduðu her þeyi kendisinden talep etmesi gerektiðini ifade eden Seçer, "Belediye baþkaný þehrin her þeyidir. Vatandaþ benden isteyecek, eksiðini, gediðini, taleplerini ve þikayetlerini dile getirecek. Hizmet aldýðý noktada hayýr duasýný, teþekkürünü edecek. Zaten bizim en büyük enerjimiz vatandaþýn sevgisidir" dedi.

Seçer, 355 muhtarýn yeni seçildiðini, önceki dönem görev yapan 455 muhtarýn da görevlerine devam ettiðini belirtti. Kadýn muhtarlarýn sayýlarýnýn artmasýna iliþkin de temsilde adalet vurgusu yapan Seçer, "4 merkez ilçemizin 204 muhtarýnýn 75’i yeni seçildi, 129’u da görevine devam ediyor. Sevindirici bir nokta da geçen dönem 22 kadýn muhtarýmýz vardý, þu anda 50 kadýn muhtarýmýz var. Yeterli mi? Deðil. Ama olsun. 22’den 50’ye çýkmak da güzeldir. Türkiye nüfusunun yüzde 50’si kadýndýr. Her alanda temsiliyette adaletli olacaðýz. Ýstiyoruz ki kadýn muhtarlarýn sayýlarý daha da artsýn" diye konuþtu.

31 Mart Yerel Seçimlerinin, Türkiye’deki siyasi yol haritasýný deðiþtiren bir seçim olduðunu ifade eden Seçer, seçim sonuçlarýnýn iyi deðerlendirilmesi gerektiðini belirtti. Seçer, "Ben milletimin ferasetine her zaman güvendim. Vatandaþlarýn, bir seçimde iktidara getirdiði bir partiyi, bir seçim sonra yerle yeksan ettiðini Türkiye’nin siyasi tarihinde görebilirsiniz. Ben milletimin ferasetine inanýyorum. Seçimlerde herkes üzerine düþen mesajý aldý. Hepimiz aldýk. Ben de aldým ve dedim ki; ‘çalýþan, ayrýmcýlýk yapmayan, halka dokunan, samimi olan ve halkýn kalbine giren kazanýr.’ Doðru düþünmüþüm, felsefem doðruymuþ. Þu anda o felsefem daha da zenginleþti, saðlamlaþtý ve artýk daha da inanýyorum" dedi.

Seçer, son olarak Müftü Deresi Yaþam Vadisi projesinden de bahsederek, Mersin’e yakýþýr projelerin altýna imza atacaklarýný dile getirdi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.