sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN MERKEZLÝ 8 ÝLDE DEAÞ OPERASYONU: 11 TUTUKLAMA

  •  7 Mayýs 2024 Salý 09:58

Mersin merkezli 8 ilde jandarma ekipleri tarafýndan düzenlenen DEAÞ operasyonunda yakalanan 15 þüpheliden 11’i tutuklandý, 2’sine ise ev hapsi verildi.

Alýnan bilgiye göre, Ýl Jandarma Komutanlýðý ekipleri, terör örgütü DEAÞ’ýn faaliyetlerinin deþifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalýþma yaptý. Ekiplerin çalýþmasýnda terör örgütüne finansman saðlayan 15 þüpheli tespit edildi.

Tespit edilen þüphelilerin yakalanmasý için Mersin Cumhuriyet Baþsavcýlýðý koordinesinde Mersin merkezli Adana, Ankara, Diyarbakýr, Ýstanbul, Osmaniye, Yozgat ve Erzurum eþ zamanlý operasyon düzenlendi. Operasyonda 15 þüpheli de yakalandý.

Adreslerde yapýlan aramada 1 adet tabanca, 2 adet kurusýký tabanca, 795 adet tabanca fiþeði ve 9 adet yasaklý yayýn ile çok sayýda materyale ve doküman ele geçirildi.

Jandarmadaki iþlemleri tamamlanan 15 þüpheli adliyeye sevk edildi. Þüphelilerden 11’i tutuklanarak cezaevine gönderildi, 2’sine ise ev hapsi verildi. Diðer 2 þüpheli de þahýs adli kontrol þartý ile serbest kaldý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.