sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

HAVADAN BROÞÜR BIRAKTILAR! ÝSRAÝL ORDUSU, MASUM SÝVÝLLERÝN SON SIÐINAÐINI VURMAKTA KARARLI

  •  6 Mayýs 2024 Pazartesi 16:35

Ýsrail ordusu, Refah’ýn doðusuna attýðý broþürlerle bölge sakinlerinin evlerini boþaltmalarý ve kentin batýsýna gitmeleri uyarýsýnda bulundu.

Ýsrail ordusu, Gazze Þeridi'nin güneyindeki Refah kentinin doðu mahallelerinde bu sabah tahliye operasyonu baþlattý. Bölgeden yaklaþýk 100 bin kiþi tahliye edilmesi beklenirken Ýsrail ordusu, havadan attýðý broþürlerle bölge sakinlerinin evlerini boþaltmalarý ve kentin batýsýna gitmeleri uyarýsýnda bulundu.

Ýsrail ordusunun Filistinlilere havadan attýðý el ilanlarý, kýsa mesajlar ve telefon aramalarý aracýlýðýyla boþaltýlmasý gereken bölgeler ve sivillerin gitmesi gereken alanlara hangi yollardan eriþileceðini içeren bilgiler verildi.

Ýsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Þeridi'ne düzenlediði saldýrýlarda en az 14 bin 944'ü çocuk, 9 bin 849'u kadýn olmak üzere 34 bin 683 Filistinli öldürüldü, 78 bin 18 kiþi yaralandý. Enkaz altýnda hala binlerce ölü olduðu bildirilirken, halkýn sýðýndýðý hastane ve eðitim kurumlarý hedef alýnarak sivil altyapý da tahrip ediliyor.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.