sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÇEÞMELÝ-TAÞUCU OTOYOL PROJESÝNÝN ÝLK ETABI 9 FARKLI NOKTADA DEVAM EDÝYOR

  •  6 Mayýs 2024 Pazartesi 11:16

AK Parti Mersin Milletvekili ve TBMM Kamu Ýktisadi Teþebbüsleri Komisyonu üyesi Ali Kýratlý, Çeþmeli-Taþucu otoyol projesinin ilk etabýnýn 9 farklý noktada devam ettiðini belirtti.

Kýratlý, Erdemli ilçesinde yapýmý devam eden projeleri yerinde inceledi. Ýlk olarak Ýmam Hatip Lisesi inþaat alanýný ziyaret ederek yetkililerden bilgi alan Kýratlý, sonrasýnda Çeþmeli-Taþucu Otoban projesinin ilk etabý olan 41 kilometrelik Çeþmeli-Kýzkalesi etabýnda devam eden çalýþmalarý inceledi, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldý.

Çalýþmalar hakkýnda bilgi aldýktan sonra açýklamalarda bulunan Kýratlý, “Þu anda ‘bu proje yapýlmaz, hayal’ denilen Çeþmeli-Taþucu Otoban projesinin Çeþmeli-Kýzkalesi etabýnda yapýmý devam eden T2 tünelinin önündeyiz. 41 kilometrelik Çeþmeli-Kýzkalesi etabýnda 10 kilometrelik 7 tünelin yaný sýra 2,5 kilometrelik 5 viyadük ve 8 baðlantý yolumuz var. Mersin’in en büyük ihtiyaçlarýndan biri olan ve adeta Mersin’in olmazsa olmazý diyebileceðimiz bu proje kapsamýnda yapýlan çalýþmalarda hiçbir canlýya, tarihi sit alanlarýna, ekosisteme ve doðal güzelliðe zarar verilmeden devam ettiðinin altýný özellikle çizmek istiyorum" diye konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.