sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN TARSUS’TA SUÇ ÞEBEKESÝ ÇÖKERTÝLDÝ: 3 TUTUKLAMA

  •  5 Mayýs 2024 Pazar 11:45

Mersin Tarsus’ta silah ve uyuþturucu madde ticaretiyle birlikte yaralama olaylarýna karýþan suç örgütü polisin çalýþmasýyla çökertildi, 3 þüpheli tutuklandý.

Alýnan bilgiye göre, Ýl Emniyet Müdürlüðü Tarsus Ýlçe Emniyet Müdürlüðü Kaçakçýlýk ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliði ekipleri, suç örgütleri ve faaliyetlerinin deþifre edilmesine yönelik çalýþma yaptý. Polisin teknik ve fiziki çalýþmasýndan suç örgütü lideri O.G. ile beraberindeki þüphelilerle ilçe genelinde silah ve uyuþturucu madde ticareti yaptýklarý, alacak verecek konularýnda aracýlýk ettikleri, kasten yaralama olaylarýna karýþtýklarý tespit edildi. Bunun üzerine polis þüpheli þahýslarýn yakalanmasýna yönelik belirlenen adreslere eþ zamanlý operasyon yaptý. Operasyonda örgüt lideri ile birlikte 5 þüpheli yakalandý. Yakalanan þüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardýndan adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çýkartýlan þüphelilerden örgüt lideri O.G. ve beraberindeki E.K., K.P. tutuklandý, diðer 2 þüpheli ise adli kontrol þartý ile serbest kaldý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.