sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

OTOMOBÝLÝN ÇARPTIÐI YAYA METRELERCE SAVRULDU

  •  2 Mayýs 2024 Perþembe 10:34

Mersin’de otomobilin kýrmýzý ýþýkta geçip yayalara çarparak ortalýðý savaþ alanýna döndürdüðü ve 32 yaþýndaki kadýn hayatýný kaybettiði kazanýn güvenlik kamerasý görüntüleri ortaya çýktý. 1 kiþinin öldüðü 3 kiþinin de yaralandýðý o anlarda hýzla gelen otomobilin önce yayalara çarparak metrelerce uçurmasý ardýndan da aðaca çarpýp takla atarak alev aldýðý anlar yer aldý.

Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saat 07.20 sýralarýnda merkez Toroslar ilçesi Demirtaþ Mahallesi GMK Bulvarý Demirtaþ Kavþaðýnda meydana geldi. Ýddiaya göre, A.D. idaresindeki 33 ARD 405 plakalý otomobil, kavþakta kýrmýzý ýþýkta geçiþ yaptýðý sýrada sürücüsünün kontrolünden çýktý. Yoldan çýkan otomobil yayalara ve aðaca çarptý. Kazada yayalardan 32 yaþýndaki Sultan Sedef hayatýný kaybetti, sürücü ile birlikte 3 kiþi de yaralandý. Aðacýn devrildiði, takla atan otomobilde yangýnýn çýktýðý kaza yeri ise adeta savaþ alanýna döndü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine saðlýk, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ýtfaiye ekipleri aðacý keserek bir yaralýyý kurtardý. Yaralýlar ambulanslarla þehirdeki hastanelere sevk edildi.

Feci kaza saniye saniye kaydedildi

Kazayla ilgili soruþturma sürerken güvenlik kamerasý görüntüleri de ortaya çýktý. Bir iþ yerinin güvenlik kamerasýna yansýya görüntülerde, ýþýk ihlali yapan otomobilin, kavþaktan dönen baþka araca çarpamamak için ani haraketliyle yoldan çýkarak yayalara ve aðaca çarpýp ters döndüðü anlar yer aldý. Görüntülerde hayatýný kaybeden kadýn ile çöp konteynerinin metrelerce savrulmasý da dikkat çekerken, takla atan aracýn alev aldýðý görüldü.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.