sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TRAFÝÐE KAPALI YOL MOTOSÝKLET YARIÞ PÝSTÝNE DÖNÜÞTÜ

  •  1 Mayýs 2024 Çarþamba 09:58

Mersin’in Tarsus ilçesindeki trafiðe kapalý yol, motosiklet tutkunlarýnýn yarýþ pistine dönüþtü.

Kulak Mahallesi’ndeki trafiðe kapalý yolda özellikle hafta sonlarý buluþan motosiklet tutkunu gençler, çeþitli gösteriler ve yarýþlar yapýyor. Yolu yasal olmayan þekilde yarýþ pistine çeviren gençler, zaman zaman da kaza yapýyor. Yolun baþýna ve sonuna geçiþi engellemek için dökülen toprak kümeleri ve engeller de gençleri durdurmuyor. Gençler tehlikeye aldýrýþ etmeden zaman zaman akrobasi gösterileri, kimi zaman da kendi aralarýnda yarýþlar gerçekleþtiriyor.

"Aslýnda burasý trafiðe kapalý bir alan"

Bölgede daha güvenli yarýþ ve gösteriler yapabilmek için özel pist talebinde bulunan motosiklet sürücüsü Þahin Görüroðlu, "Burasý birçok motor sevdalýsý arkadaþýmýzýn eðlenmek ve vakit geçirmek için geldiði bir yer. Birçok arkadaþýmýz buraya yarýþmak için geliyor, yarýþan arkadaþlarýmýzý izlemek için geliyorlar. Bazý motorcu arkadaþlar bilinçsiz þekilde yolda agresif hareketler yapýyorlar. Bu yolda kazalar oldu, yaralanmalar oldu, arkadaþlarýmýzý kaybettik. En azýndan motorcular için bir pist yapýlsa bizim için çok güzel olur" dedi.

Motosiklet sürücüsü Bedican Akay da söz konusu yolun motosiklet tutkunlarý arasýnda ’Kulak Yarýþ Pisti’ olarak bilindiðini söyledi. Akay, "Aslýnda burasý trafiðe kapalý bir alan. Biz bu pistte çoðu arkadaþýmýzý kaybettik. Evet, burada yarýþlar yapýlýyor. Biz buraya bir pist istiyoruz. Böylelikle kazalarýn önüne de geçilmiþ olur" diye konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.