sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE YAÞLI ÇÝFTÝN OTOBÜSTE DARP EDÝLMESÝNE ÝLÝÞKÝN DAVAYA DEVAM EDÝLDÝ

  •  30 Nisan 2024 Salý 09:19

Mersin’de otobüste engelli yaþlý adam ve eþinin darp edilmesiyle ilgili davanýn duruþmasýnda okul müdürü Ýsmet T.’nin 17 yaþýndaki oðlu hakim karþýsýna çýktý.

Mersin merkez Toroslar ilçesinde 15 Aralýk 2023’te Mersin Þehir Hastanesine giden otobüste, Tarsus ilçesinde bir lisenin müdürü olduðu öðrenilen Ýsmet T. ile oðlu A.O.T.’nin (17), kalp pili takýlý olan, felçli olduðu için vücudunun sað kýsmýný tam olarak kullanamayan ve böbrek yetmezliði çeken Ramazan Polat (77) ve eþi Hamdiye Polat’ý (71) darp etmesiyle ilgili dava, 2. Çocuk Mahkemesinde görüldü. A.O.T. ve Hamdiye Polat’ýn da katýldýðý basýna kapalý olarak gerçekleþen duruþma, eksik evraklarýn tamamlanmasý için ileri bir tarihe ertelendi.

Polat çiftinin avukatý Hasan Hüseyin Öztürk duruþma çýkýþý yaptýðý açýklamada, müvekkili Ramazan Polat’ýn olaydan sonra yatalak hale geldiðini ve konuþma yetisini tamamen kaybettiðini söyledi. Buna iliþkin mahkemeden konuþmasýnda kalýcý bozukluk meydana geldiðine dair adli týp raporu alýnmasý talebinde bulunduklarýný belirten Öztürk, "Fakat talebimiz mahkeme tarafýndan reddedildi. Buna iliþkin itirazlarýmýzý sürdüreceðiz" dedi.

Mahkemenin bir eksiklik olmazsa bir sonraki duruþmada kararýný vereceðini açýklayan Öztürk, 3 yýl 1 ay 15 gün hapis cezasýna çarptýrýlan ve tutuklulukta geçirmiþ olduðu süre nazara alýnarak tahliyesine karar verilen baba Ýsmet T. için de Ýstinafa baþvurduklarýný kaydetti.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.