sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÇBK YÖNETÝMÝ BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

  •  30 Nisan 2024 Salý 09:07

ÇBK Mersin Yönetimi, Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer ile bir araya gelerek, Mersin’in ev sahipliði yaptýðý FIBA Kadýnlar EuroLeague Final Four’a ve spora, sporcuya olan desteklerinden dolayý teþekkürlerini iletti.

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, ÇBK’nýn, Mersin’i Avrupa’da söz ettirdiðine vurgu yaparak, “Sportif mücadele olarak da hakikaten çok güzel, disiplinli, organize bir kulüp olarak güzel iþler baþarýyorsunuz. Sizleri tebrik ediyoruz. Þehrimize de renk katýyorsunuz. Sportif faaliyet olarak deðer katýyorsunuz ve Mersin’in tanýtýmýna katký sunduðunuz gibi Mersin’de yaþayan insanlara da ayrý bir keyif katýyorsunuz, daha zengin bir yaþam saðlýyorsunuz” dedi.

“Umut ediyorum ki daha güzel baþarýlarýn altýna imza atarsýnýz”

ÇBK Mersin’in maçlarýna katýlým saðladýðýndan ve son olarak da FIBA Kadýnlar EuroLeague Final Four’u izlemeye gittiðinden bahseden Seçer, “Müsabakalar çok renkli oluyor ve salonun atmosferi de güzel oluyor. En çok hoþuma giden de orada, tribünlerde kadýn ve çocuk aðýrlýklý seyircilerin olmasý. Bunu önemsiyorum. Umut ediyorum ki daha güzel baþarýlarýn altýna imza atarsýnýz. Hem takým olarak deðerinize deðer katarsýnýz hem de Mersin’e deðer katarsýnýz” diye konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.