sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARSUS DOÐA PARKI VE GENÇLÝK KAMPI BAYRAMDA ZÝYARETÇÝ AKININA UÐRADI

  •  15 Nisan 2024 Pazartesi 16:21

Mersin Büyükþehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Tarsus Doða Parký ve Gençlik Kampý, bayram tatilinde ziyaretçi akýnýna uðradý.

Tarsus Doða Parký, Ramazan Bayramý tatili dolayýsýyla hem þehir içinden hem de çevre illerden çok sayýda ziyaretçiyi aðýrladý. Yeþilin ve doðanýn içinde vakit geçirmek isteyen aileler, kent merkezinden uzaklaþýp dinlenme ve stres atma imkaný buldu.

Ailelerin tercih ettiði bir diðer adres ise Berdan Barajýnýn yanýndaki Kadýn ve Aile Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðý bünyesinde hizmet veren Tarsus Gençlik Kampý oldu. Bölgenin en büyük parkuruna sahip survivor oyun ve eðlence alaný ile çocuklar enerjilerini atarken, aileler de suyun ve yeþilin birleþtiði baraj kenarýnda dinlenme imkaný buldu.

"60-65 bin civarýnda konuk aðýrladýk"

Mersin Büyükþehir Belediyesi Tarýmsal Hizmetler Dairesi Baþkanlýðýna baðlý Tarsus Doða Parký’nda görev yapan veteriner saðlýk teknikeri Ümit Güngör, Ramazan Bayramý boyunca parký gezmek için hem þehir içinden hem de þehir dýþýndan çok fazla ziyaretçi aðýrladýklarýný belirtti. Özellikle son yýllarda vatandaþlarda hayvan sevgisi konusunda farkýndalýðýn arttýðýný ve duyarlýlýðýn geliþtiðini dile getiren Güngör, Tarsus Doða Parký’nýn bu anlamda oldukça ilgi çekici bir yer olduðunu ifade etti. Þehir içinin yaný sýra þehir dýþýndan da ziyaretçi aðýrladýklarýný vurgulayan Güngör, "0-6 yaþ grubu da dahil olmak üzere günlük 10-11 bin, 6 gün boyunca da yaklaþýk 60-65 bin civarýnda ziyaretçi sayýsýna ulaþtýk” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.