sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE BABÝL SU SPORLARI MERKEZÝ HÝZMETE AÇILDI

  •  13 Nisan 2024 Cumartesi 13:42

Mersin Büyükþehir Belediyesince, su sporlarýnýn yapýlmasýný teþvik etmek amacýyla yapýmý tamamlanan Babil Su Sporlarý Merkezi hizmete girdi.

Mezitli ilçesinde yer alan ve 340 metrekarelik alana kurulu olan Babil Su Sporlarý Merkezi’nde sörf, su kayaðý, yelken, kano, kürek sporlarýnýn tamamýnýn yapýlmasýna imkan sunuluyor. Ýki ayrý binadan oluþan merkezde biri 110 metrekare kapalý alana sahip kano ve kürek, diðer bina ise yelken sporcularýnýn kullanýmýna uygun olarak tasarlandý. 120 metre kapalý alana sahip kano- kürek sporcularý içinse merkezde ayrý bir idari bölüm yer alýyor. Malzemelerin temiz ve güvenle saklanmasý için merkezde 30 metrekare depo alaný, kadýn ve erkek soyunma odalarýnýn yaný sýra, WC ve duþakabin de bulunuyor.

Coðrafi konumu, iklimi ve 321 kilometrelik sahil þeridi ile su sporlarýnýn ve faaliyetlerinin yapýlmasýna imkan sunan kentte, Büyükþehir Belediyesi su sporlarýnýn daha çok yapýlmasýný ve her yaþ grubunda yayýlmasýný amaçlýyor. Özellikle çocuklarýn geliþiminde önemli bir yere sahip olan deniz ve su sporlarýnýn küçük yaþ gruplarýnda yayýlmasýný saðlayacak Babil Su Sporlarý Merkezi’nde, Gençlik ve Spor Bakanlýðý onaylý, sertifikalý dalýþ ve cankurtaranlýk eðitimleri de verilecek.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.