sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN YILDIZ: "TOROSLAR’DA YAÞAYAN 350 BÝN YURTTAÞIMIZIN HER BÝRÝNÝN BELEDÝYE BAÞKANIYIM"

  •  13 Nisan 2024 Cumartesi 13:38

Mersin’in Toroslar Belediye Baþkaný Abdurrahman Yýldýz, Toroslar’a hizmet etmek amacýyla çýktýklarý yolda kendilerine inanan ve güvenen herkese teþekkür ederek, “Bize oy veren, vermeyen, Toroslar’da yaþayan 350 bin yurttaþýmýzýn her birinin belediye baþkanýyým. Toroslar halkýna söz veriyorum haram lokma boðazýmdan geçmeyecek” dedi.

Toroslar Belediye Baþkaný Abdurrahman Yýldýz, Arslanköy, Güzelyayla, Soðucak ve Gözne mahallelerini ziyaret ederek, vatandaþlarla bayramlaþtý. Seçimlerin ardýndan mazbatasýný alarak göreve baþlayan Baþkan Yýldýz, çocuk, genç, yaþlý tüm vatandaþlarla sohbet ederek bayram sevincini paylaþýrken, esnafý da ziyaret ederek bayramlarýný kutladý.

"5 yýllýk stratejik planýmýzý hep birlikte oluþturacaðýz"

Mahalle muhtarlarýnýn da eþlik ettiði mahalle ziyaretlerinde vatandaþlara seslenen Baþkan Yýldýz, "Bayramý konuþalým, mutluluk ve huzur konuþalým istedik. Öncelikle nice bayramlarda hep beraber buluþmayý diliyorum. Bayramýmýz mübarek olsun. Ben buranýn çocuðuyum. Annem Aladað’lý, babam Soðucak’lý. Bundan sonra iþ yapacaðýz, hep beraber olacaðýz. Mahallelerimizin eksiklerini ekip arkadaþlarýmýzla, muhtarlarýmýzla ve mahalle sakinlerimizle birlikte tespit edeceðiz. Bunun üzerine stratejik planýmýzý oluþturacaðýz. Hangi tarihte, neyi, nereye yapacaðýmýzýn programýný hep birlikte belirleyeceðiz” diye konuþtu.

"Toroslar’ýn neyi varsa, 350 bin Toroslar halkýnýndýr

Toroslar halkýna þeffaf bir yönetim için söz verdiðini belirten Yýldýz, “Benim prensiplerim var. Çocuðumun kursaðýna haram lokma girmeyecek. Benim evime, alýn terim olmayan, hak etmediðim, maaþýmla olmayan bir toplu iðne dahi hiçbir þey girmeyecek. Toroslar’ýn malý, mülkü, parasý, bütçesi ve neyi varsa 350 bin Toroslar halkýnýndýr. Buradaki tek hakkým benim mesaimden kaynaklý alacaðým maaþýmdýr. Eðer bunlarý daðýtma konusunda eksik davranýyorsak, yanlý davranýyorsak, adil davranmýyorsak, eþit davranmýyorsak, bu anlamda hakikaten olmasý gerekeni yapmýyorsak baþta beni ve mesai arkadaþlarýmý eleþtirin. Çok sert eleþtirin. Eðer gerçekten dostsanýz ve gerçekten memleketinizi ve yurdunuzu seviyorsanýz bunu yapýn” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.