sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

HAMÝLE KARDEÞÝ ÖLDÜREN AÐABEYLER YAKALANDI

  •  9 Nisan 2024 Salý 14:07

Þanlýurfa’dan kaçarak Mersin’e gelip evlenen 2,5 aylýk hamile kadýný sokak ortasýnda silahla vurarak öldüren cinayet þüphelisi aðabey ve aracý kullanan diðer kardeþ, polis tarafýndan yakalanýp adliyeye sevk edildi.

Olay, dün merkez Tarsus ilçesine baðlý Bahçe Mahallesi 539 Sokak’ta meydana geldi. Alýnan bilgiye göre, 20 yaþýndaki 2,5 aylýk hamile Besra Kýrmýzý, yaklaþýk 4,5 ay önce Þanlýurfa’dan sevdiði Hasan Kýrmýzý (24) ile kaçarak Mersin’e geldi. Burada eþinin ailesiyle yaþamaya baþlayan genç kadýn resmi olarak evlenerek yuvasýný kurdu. 2,5 aylýk hamile olan Kýrmýzý, dün eltisi ile saðlýk ocaðýndan geldiði sýrada kendisine pusu kurarak bir anda ortaya çýkan aðabeyi U.B. tarafýndan sokak ortasýnda tek kurþunla kafasýndan vuruldu. Kýrmýzý, olay yerinde hayatýný kaybederken, þüpheli aðabey kendisini araçta bekleyen kardeþi Y.B. ile olay yerinden kaçtý.

Cinayetle ilgili þüphelilerin yakalanmasý için polis geniþ çaplý çalýþma yaptý. Polisin çalýþmasýnda þüphelilerin geldiði araç belirlendi. Þahýslarýn bulunduðu yeri tespit eden polis, operasyon yaptý. Operasyonda iki kardeþ de yakalandý. Emniyette ifadesi alýnan 2 þüpheli bugün adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, cinayete kurban giden Besra Kýrmýzý’nýn ise eþi ve eþinin ailesi tarafýndan Tarsus Þehir Mezarlýðý’nda defnedildiði öðrenildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.