sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE BAYRAM TEDBÝRLERÝ ALINDI: HER GÜN 2 BÝN 700 GÜVENLÝK PERSONELÝ GÖREV ALACAK

  •  8 Nisan 2024 Pazartesi 09:39

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Ramazan Bayramý tatili nedeniyle alýnan tedbirler hakkýnda bilgi vererek, her gün 2 bin 700 güvenlik personelinin trafik güvenliðini saðlamak için sahada olacaðýný, vatandaþlarýn da bayram neþesini üzüntüye döndürmemeleri için özellikle kurallara uymasýný istedi.

Ülke genelinde olduðu gibi Mersin’de de Ramazan Bayramý nedeniyle vatandaþlarýn 9 günlük tatillerini huzurlu ve güvende geçirmesi için ek tedbirler alýndý. Özellikle trafik yoðunluðunun yaþandýðý bölgelerde uygulamalar yoðunlaþarak vatandaþlar hem polis hem de jandarma ekipleri tarafýndan bilgilendirilmeye baþlandý. Vali Ali Hamza Pehlivan’da, Mersin-Antalya D-400 karayolunda Erdemli Ýlçesi Çeþmeli kontrol noktasýnda denetim yapan ekipleri ziyaret etti. Ýl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Ýl Jandarma Komutaný Tuðgeneral Ercan Atasoy ile Erdemli Kaymakamý Aydýn Tetikoðlu’nun eþlik ettiði Vali Pehlivan, araçlarýyla geçen vatandaþlarý trafik tedbirleri ile ilgili hatýrlatmalarda bulunarak bayramlarýný tebrik etti.

Vatandaþlarýn bayramý içine alan 9 günlük tatil haftasýný huzur, güven ve esenlik içinde geçirmelerini temin etmek için alýnan tedbirlere deðinen Vali Pehlivan," Ýlimizde gerekli planlamalarý yaptýk. Tatil süresinde her gün 2.700 güvenlik personelimiz görev yapacak. Dönüþümlü olarak 9 gün içerisinde toplam 24 binin üzerine personelimiz trafik güvenliðini denetlemek üzere görev yapacak. Personelimiz için görevlendirdiðimi araç sayýmýz ise bin 300. Güvenlik birimlerimiz gibi 7/24 esaslý çalýþan diðer birimlerimiz de de tedbirlerimiz arttýrdýk. 112 Acil Çaðrý Merkezimizde 165 personel görevinin baþýna olacak. Hastanelerimizin acil servislerinde doktorlarýmýz dahil günlük 2 bin 900 personel olmak üzere bütün saðlýk birimlerimizde toplam 7 bin 500 personelimiz görev yapacak "dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.