sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYE BAÞKANI BÝR KEZ DAHA VAHAP SEÇER OLDU

  •  1 Nisan 2024 Pazartesi 11:51

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný ve CHP Mersin Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý Vahap Seçer, 31 Mart Mahalli Ýdare Seçimleriyle ilgili, "Ýnþallah ikinci dönemimizde Mersin þahlanacak, huzur devam edecek, mutluluk devam edecek, istikrar devam edecek" dedi.

Seçer, Özgecan Meydaný’nda toplanan vatandaþlara hitap etti. Zor þartlarda Mersin için çok çalýþtýklarýný ifade eden Seçer, 5 yýllýk süreçte yaptýklarý çalýþmalarý anlatarak, "Yeni dönemde Mersin þahlanacak" diye konuþtu.

Mersin’in ilklerin kenti olduðunu belirten Seçer, þöyle konuþtu: "Ýnþallah ikinci dönemimizde Mersin þahlanacak, huzur devam edecek, mutluluk devam edecek, istikrar devam edecek. Biz biriz, bir aradayýz. Mersin küçük Türkiye’dir. Doðudan batýya, kuzeyden orta Anadolu’ya Mersin’e gelip yaþayan, kökleri hala orada olan her vatandaþým kendini Mersinli hissetsin. Þerefle, onurla Mersinliyim desin. Mersin’i yüceltelim, Mersin’i dünyanýn en saygýn kenti yapalým. Gece gündüz çalýþtýk, yoðunduk ama yorulmadýk. Kuvvetimiz yerinde, azmimiz yerinde. Daha fazla çalýþacaðýz. Sizlere daha fazla hizmet edeceðiz. Hele hele þimdi yeni ve genç belediye baþkanlarýmýzla bir olacaðýz, birlik olacaðýz, iri olacaðýz, diri olacaðýz. Huzurla, uyumla çalýþacaðýz, memnuniyetle sizlere hizmet edeceðiz."

"Herkesin baþkanýyým"

Kendisine oy versin vermesin herkesin baþkaný olduðunu vurgulayan Seçer, "Partimin emekçilerine teþekkür ediyorum. Ýlçe örgütlerimize, kadýn kollarýmýza, gençlik kollarýmýza, bu mücadelede yer alan, gecesini gündüzüne katan tüm mücadele arkadaþlarýmýza teþekkür ediyorum. Bir teþekkürüm de 5 yýldýr Mersin’de yaþayan 2,5 milyon vatandaþýmýza, buradaki sýðýnmacýlara, misafirlere gecesini gündüzüne katarak hizmet eden 11 bin mesai arkadaþlarýma. Mersin Büyükþehir Belediyesi, hizmetleriyle Türkiye’de Mersin’den söz ettirdiyse onlarýn eseridir, onlarýn emeðidir" dedi.

Bu arada çok sayýda vatandaþ Adnan Menderes Bulvarý’nda konvoy oluþturdu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.