sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ARACI KURÞUNLANAN BOZDOÐAN, SALDIRIYI KINAMAK ÝÇÝN DÜZENLENEN YÜRÜYÜÞE KATILDI

  •  29 Mart 2024 Cuma 09:02

Tarsus Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan, Memleket Partisi Tarsus Belediye Baþkan Adayý olan oðlu Ozan Mehmet Bozdoðan’ýn seçim çalýþmasý yaptýðý aracýn kurþunlanmasýnýn ardýndan düzenlenen ’Halk Ýradesi Yürüyüþü’ne katýldý.

Ozan Mehmet Bozdoðan’ýn dün akþam saatlerinde iftarlýk çorba ve ekmek daðýtýmý yapmak üzere gittiði Tarsus’a baðlý Yüksek Mahallesi yakýnlarýnda aracýna yönelik pompalý tüfekle düzenlenen saldýrý Yarenlik Alaný’nda gerçekleþtirilen yürüyüþle protesto edildi.

Baþkan Haluk Bozdoðan, oðluna yapýlan saldýrýyý kýnamak ve tepki göstermek için düzenlenen yürüyüþe katýldý. Yürüyüþ sonrasý Cumhuriyet Meydaný’nda vatandaþlara hitap eden Bozdoðan, "Bu karanlýk ve korkak saldýrý, demokratik deðerlerimize, birlik ve beraberliðimize yönelik bir tehditti. Ancak, bizler halkýmýzýn güçlü desteðiyle ayakta kaldýk. Sergilediðiniz birlik ve dayanýþma ile bir kez daha gösterdiniz ki, bizi asla yýldýramayacaklar. Bu saldýrý, sadece bize deðil, tüm halkýmýza yapýlmýþ bir saldýrýdýr. Ancak bizler demokrasiye olan inancýmýzý kaybetmedik. Bu tür karanlýk niyetlerin bizi yolumuzdan alýkoyamayacaðýný bir kez daha gösterdik. Sizlerin desteði ile daha güçlü ve daha kararlý bir þekilde yolumuza devam edeceðiz" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN SÝLÝFKE’DE UYUÞTURUCU TACÝRÝ YAKALANDI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.