sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

OTOBÜSTE YAÞLI ÇÝFTÝ DARP DAVASINDA OKUL MÜDÜRÜNÜN TUTUKLULUK HALÝNÝN DEVAMINA KARAR VERÝLDÝ

  •  23 Mart 2024 Cumartesi 09:01

Mersin’de otobüste engelli yaþlý adam ve eþinin darp edilmesiyle ilgili davanýn duruþmasýnda tutuklu sanýklardan okul müdürünün tutukluluk halinin devamýna karar verildi.

Mersin’de 15 Aralýk 2023 tarihinde meydana gelen yaþlý çiftin otobüste darp edilmesiyle ilgili davanýn 3. duruþmasý Mersin 19. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruþmaya tutuksuz yargýlanan Ramazan Polat ve eþi Hamdiye Polat, mazeret bildirerek katýlmadý, taraflarýn avukatlarý ise hazýr bulundu.

Tutuklu sanýk beraatini istedi

Tutuklu sanýk Ýsmet T. duruþmaya Ses ve Görüntü Sistemi (SEGBÝS) ile baðlandý. Ýsmet T, hakimin, ’Ramazan Polat’ýn kendisini ruhen savunacak durumda olmasýna karþýn bedenen savunamayacak durumda olduðu’ þeklindeki raporu ve ’Hamdiye Polat’a küfür ettiði’ iddiasýna yönelik söyleyeceði bir þey olup olmadýðýný sormasý üzerine, "Kendini savunamýyor kýsmý ile alakalý olarak þunu söyleyebilirim. Otobüste o kadar küfür ediyordu ki eþi aðzýný kapatýyordu. Ýlk küfrü de kendisi etti. Rapor gerçekleri yansýtmamaktadýr. Raporu kabul etmiyorum. Bahse konu sözleri kullanmýþ olabilirim ama þu an için hatýrlayamýyorum" þeklinde cevap verdi.

Ýsmet T. ayrýca, "Ramazan Polat’tan, oðlunun da asker olduðunu dile getirerek, hakaret ve tehdit içerikli ifadeleri nedeniyle þikayetçiyim. Ayný zamanda tutukluluðumun kaldýrýlarak beraatime karar verilmesini talep ediyorum" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE 37 EKÝPLE EÞ ZAMANLI ASAYÝÞ UYGULAMASI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL GÝTTÝ, ÇBK MERSÝN GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.