sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TÜRKÝYE’NÝN ÝLK ASTRONOTU ALPER GEZERAVCI MEZUN OLDUÐU OKULUNU ZÝYARET ETTÝ

  •  21 Mart 2024 Perþembe 09:32

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcý, memleketi Mersin’in Silifke ilçesinde mezun olduðu Atatürk Orta Okulunu ziyaret etti. Mezun olduðu sýnýfta öðrencilerle birlikte fotoðraf çektiren Gezeravcý, burada akrabalarý ve sýnýf öðretmeni Mukaddes Karaca ile görüþüp, öðrencilerle sohbet etti.

Silifke Kaymakamý Abdullah Aslaner, Silifke Belediye Baþkaný Sadýk Altunok ve öðrenciler tarafýndan okul bahçe giriþinde karþýlanan Gezeravcý, 1990-1993 yýllarý arasýnda Atatürk Orta Okulunda okuduðunu ve mezun olduðunu söyledi.

Türkiye’nin insanlý ilk uzay misyonunu tamamladýktan sonra Türkiye’ye geri dönüþ yaptýðýný ifade eden Alper Gezeravcý, “Bugün normalde Mersin ve Adana’da planlý olan faaliyetlerimiz vardý. Orada sizden biraz daha büyük yaþtaki aðabeylerinizle üniversite öðrencisi olan kardeþlerimizle buluþacaktým ama mezun olduðum okulun burasý olmasý ve sizlerle buluþmak istemem sebebiyle hemen öncesinde buraya da program eklemek istedik. Sizlerle bir arada bulunmaktan dolayý çok mutluyum” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE 37 EKÝPLE EÞ ZAMANLI ASAYÝÞ UYGULAMASI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL GÝTTÝ, ÇBK MERSÝN GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.