sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE 2. ÇEVRE YOLU DEVAM PROJESÝNÝN 2. ETABI TAMAMLANDI

  •  13 Mart 2024 Çarþamba 09:40

Mersin Büyükþehir Belediyesi Yol Yapým, Bakým ve Onarým Dairesi tarafýndan 2. Çevre Yolu devam projesi kapsamýnda yapýlan yeni yol açma çalýþmalarý tamamlandý. 2. etap olan 1300 metrelik yol çalýþmasý da tamamlanarak yol trafiðe açýldý.

2. Çevre Yolunda bir süredir devam çalýþmalarý yürüten Yol Yapým ve Bakým ekipleri, 2. etabý da tamamladý. Mezitli ilçesi Ýsmet Ýnönü Bulvarý ile Akdeniz Caddesini birbirine baðlayan 1300 metre uzunluðunda ve 35 metre geniþliðindeki 2. etap çalýþmalarý tamamlandý.1300 metrelik kýsýmda binder ve aþýnma olmak üzere 2 tabaka asfalt serimi gerçekleþtirilirken, kaldýrým ve bordür imalatlarý da tamamlandý.

Proje kapsamýnda 1300 metrelik hat üzerinde 10 bin metre bordür ve12 bin metrekare kaldýrým imalatý yapýlýrken, 13 bin 130 ton asfalt serimi yapýldý.

Sürücülerin D-400 trafiðine girmesine gerek kalmayacak

Bu hat MESKÝ Arýtma Tesisine kadar uzanýrken, Fatih ve Akdeniz Caddesine baðlantýlarý da yapýldý. Devam çalýþmalarýnýn ilk etabý ise 2023 yýlýnda açýlan 980 metrelik yoldu. Tamamlanan bu etapla birlikte son 2 yýlda, toplamda 2 bin 280 metre uzunluðunda yeni yol açýlmýþ oldu.

Ýsmet Ýnönü Bulvarý ile Akdeniz Caddesi’ni birbirine baðlayan proje sayesinde vatandaþlar D-400 trafiðine girmeden, MESKÝ Arýtma Tesisine kadar 1300 metrelik yolda kesintisiz ve güvenli bir þekilde seyahat edebilecek.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
ZEMÝN KATTA ÇIKAN YANGIN BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.