sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SOYDAN: "EKMEÐÝNDE OLAN KÝMSENÝN ÝÞÝNÝN ELÝNDEN ALINMASINA ÝZÝN VERMEYÝZ"

  •  12 Mart 2024 Salý 09:29

Cumhur Ýttifaký Mersin Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý Serdar Soydan, "Ekmeðinde olan kimsenin iþinin elinden alýnmasýna izin vermeyiz. Ortaya koyduðumuz projeler heyecan oluþturdu. Biz iþçi çýkarmak bir kenara, yeni istihdam alanlarý açmanýn gayreti içindeyiz" dedi.

Seçim çalýþmalarýný sürdüren Soydan, "Halkýmýzýn bize olan ilgisi arttýkça hiç hoþ olmayan þeyler duymaya baþladýk. Bizim halkýmýzýn yaþam tarzýna müdahale edeceðimiz, sahilleri ve dershaneleri kapatacaðýmýz, sosyal yardýmlara son vereceðimiz þeklinde karalama kampanyalarý baþlattýlar. Onlara þunu söylüyorum; bizi kendinizle karýþtýrýyorsunuz, gelir gelmez binlerce iþçiyi iþten çýkarýp ekmeði ile siz oynadýnýz" diye konuþtu.

"Halkýmýz bizi seviyor, yakýndan takip ediyor"

Seçimlerin gelip geçeceðini, önemli olanýn Mersin olduðunu vurgulayan Soydan, þöyle devam etti: "Þu an ilçelerimizde Cumhur Ýttifaký mensubu baþarýlý belediye baþkanlarýmýz var. Ekmeðinde olan ne bir iþçi çýkardýlar ne de halkýmýzýn yaþam tarzýna müdahalede bulundular. Sosyal yardýmlarý, projeleri, hizmetleri örnek olmuþtur. Halkýmýz bizi yakýndan takip ediyor ve seviyor. Karadenizliler Derneði’ni, Týrmýl Sanayi Sitesi’ni ziyaret ettik, Mezitli Cemevi açýlýþýna katýldýk. Buralardaki ilgi ve sevgi her þeyi anlatýyor. Mersinimizi daha güzel bir þehir haline getirmek için çalýþmalarýmýza devam ediyoruz."

"Yeni istihdam alanlarý açmanýn gayreti içindeyiz"

"Performans bahanesine sýðýnanlar binlerce iþçinin ekmeði ile oynadý" diyen Soydan, "Bizim sözümüz sözdür, ekmeðinde olan kimsenin iþinin elinden alýnmasýna izin vermeyiz. Ortaya koyduðumuz projeler heyecan oluþturdu. Biz iþçi çýkarmak bir kenara, yeni istihdam alanlarý açmanýn gayreti içindeyiz. Mersin’in önemli sorunlarý var. Gittiðimiz her yerde bu sorunlarý dinliyoruz. Projelerimiz hazýr. Göreve gelir gelmez tüm Mersin halký bizim farkýmýzý anlayacak, Mersin’in hýzlýca deðiþtiðini ve geliþtiðini görecek" dedi

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN ORMANLARINDA FÝDAN SAYIM PROGRAMI BAÞLADI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.