sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BOÞANDIÐI POLÝS EÞÝ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLEN KADININ TABUTUNU KADINLAR TAÞIDI

  •  9 Mart 2024 Cumartesi 10:44

Mersin’in Tarsus ilçesinde, polis memuru olan eski eþi tarafýndan silahla vurularak öldürülen 31 yaþýndaki Mervegül Bayer’in tabutunu kadýnlar taþýdý.

Mersin Emniyet Müdürlüðü Koruma Þube Müdürlüðü’nde görevli polis memuru Mustafa Yýldýr (41), 1 yýl önce boþandýðý Mervegül Bayer ile konuþmak için dün sabah saatlerinde Yenice Mahallesi’ndeki hemzemin geçidin yakýnlarýnda buluþtu.

Bir süre konuþan Yýldýr ile Bayer arasýnda tartýþma çýktý. Tartýþmanýn büyümesi üzerine Yýldýr, beylik tabancasýyla Mervegül Bayer’in baþýna ateþ etti.

Mustafa Yýldýr, daha sonra ayný tabancayla kendi baþýna ateþ ederek intihar etti. Çevredekilerin ihbarý üzerine olay yerine saðlýk ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, Yýldýr’ýn olay yerinde hayatýný kaybettiðini belirledi

Özel bir þirkette satýþ danýþmaný olarak çalýþtýðý belirtilen Mervegül Bayer ise ambulansla hastaneye götürülürken hayatýný kaybetti. Bayer ve Yýldýr’ýn cenazeleri otopsi için morga kaldýrýldý.

Mervegül Bayer’in cenazesi otopsinin ardýndan ailesine teslim edildi. Bayer’in tabutu, cenaze namazýnýn ardýndan kadýnlar tarafýndan omuzlara alýnarak mezara taþýndý. Mervegül Bayer’in cenazesi Yenice Mezarlýðý’nda topraða verildi. Bayer’in erkek þiddeti gören kadýnlara yardým ettiði de öðrenildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN ORMANLARINDA FÝDAN SAYIM PROGRAMI BAÞLADI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.