sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

O ANLAR KAMERADA: POLÝS, KAVGA ETTÝÐÝ KOMÞUSUNU SÝLAHLA VURDU

  •  22 Þubat 2024 Perþembe 09:54

Mersin’de bir sitede polis memuru tartýþtýðý komþusuyla önce kavga etti, ardýndan da tabancasýný çekerek 4 yerinden vurarak aðýr yaraladý.

Olay, Merkez Toroslar Ýlçesi Korukent Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. Ýddiaya göre, 45 yaþýndaki R.K., dairesinin olduðu binaya girdikten sonra arkasýnda gelen polis memuru komþusu B.A.’nýn hakaretlerini duydu. Bunun üzerine çýkan tartýþmada ikili kavga etti. O sýrada binanýn kapýsýna doðru çýkan B.A. belindeki tabancayý çekerek peþ peþe ateþ etti. Olayda R.K. her iki ayaðý ile karýn ve sýrtýndan yaralandý. Yaralý çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sevk edilen ambulansla Mersin Þehir Hastanesi’ne kaldýrýldý. Þüpheli ise bölgeye sevk edilen çok sayýda polis tarafýndan yakalanýp gözaltýna alýndý.

Olay aný saniye saniye kamerada

Yaþanan olay ise sitenin güvenlik kamerasýna saniye saniye yansýdý. O anlarda, Þüphelinin gelerek önce el hareketleri yaparak bir þeyler söylemesi daha sonra ikilinin kavga anlarý yer aldý. Kavga sýrasýnda gelen bir kiþinin onlarý ayýrmaya çalýþmanýn ardýndan B.A.’nýn silahýný çekerek peþ peþe ateþ etme anlarý ile dýþarda tekrar silahýný doldurma görüntüleri de kameraya yansýdý. Vurulan þahsýn eþi Nasibe K.’de " Eþimin arkasýndan gelerek küfürlü bir þekilde konuþuyor. O sýrada eþim dönüyor bana mý söylüyorsun diyor. Bende silah sesleri duydum. Aþaðý indim eþimi vurmuþ. Karþýda gördüm, ’sen ne yapýyorsun, polis olarak bizi koruyacaðýna öldürüyorsun ’dedim. Bana ’Çekil, çekilmesen seni de vuracaðým" dedi" diyerek o anlarý anlattý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE 37 EKÝPLE EÞ ZAMANLI ASAYÝÞ UYGULAMASI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL GÝTTÝ, ÇBK MERSÝN GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.