sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AYLIK 2 MÝLYON KAPASÝTELÝ TARSUS EKMEK FABRÝKASI TÖRENLE AÇILDI

  •  8 Þubat 2024 Perþembe 08:56

Tarsus Belediyesi tarafýndan yapýmý tamamlanan aylýk 2 milyon ekmek kapasiteli Hak Ekmek Fabrikasý, törenle hizmete açýldý. Fabrikada üretilen ekmekler halka 4.5 liradan satýþa sunulurken, Ramazan ayýnda ise 1 TL’den satýlacak.

Kemal Paþa Mahallesi’ndeki Sanayi Sitesi içerisinde yapýmý tamamlanan Halk Ekmek Fabrikasý, Tarsus Belediyesince düzenlenen törenle hizmete girdi. Törende konuþan Memleket Partisi Genel Baþkaný Muharrem Ýnce, CHP’den aday gösterilmeyince partisinden aday olan Tarsus Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan’a sahip çýkarak, Bozdoðan üzerinden CHP’yi eleþtirdi. Bozdoðan’ýn, 2019 seçimlerinde CHP’den Tarsus Belediye Baþkaný olduðunu hatýrlatan Ýnce, "5 sene sonra birileri keyfi olarak ’seni aday yapmýyorum’ diyor. Þöyle yapsalar anlayacaðým. CHP üyelerinin önüne sandýk koyarlar. Sandýktan da Haluk Bozdoðan çýkamaz, tamam, çekilirsin kenara baþkasý olur. Peki böyle sandýk koymuþlar mý? Hayýr. Peki bir hýrsýzlýðý, bir yolsuzluðu duyulmuþ mu? Hayýr. Var mý duyan içinizde? Ben duymadým. O zaman siz bu ülkede demokrasi istiyorsanýz, bu ülkenin zenginleþmesini istiyorsanýz, bu ülkenin demokrasisine katký saðlamak istiyorsanýz, bu derebeyliðine son vermelisiniz. Bu bir derebeyliktir, bu aðalýk, paþalýk düzenidir. Yani CHP’nin Ýstanbul’da oturan milletvekiline Tarsus’u dizayn ettirmeyin" dedi.

Ýnce, konuþmasýnýn sonunda vatandaþlardan, 2024 Mart ayýndaki seçimlerde Memleket Partisi’nden aday olan Bozdoðan’a destek vermelerini istedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.