sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝNDE MEMUR VE SÖZLEÞMELÝLER ÝÇÝN YÜZDE 120’LÝK ARTIÞ

  •  25 Ocak 2024 Perþembe 10:12

Mezitli Belediyesi ile Tüm-Bel-Sen Mersin Þubesi arasýnda imzalanan yüksek oranlý toplu sözleþme ile memur ve sözleþmeli personellerin maaþlarý için yüzde 120’lik bir artýþ saðlandý.

Mezitli Belediyesi ve Tüm-Bel-Sen Mersin Þubesi arasýnda gerçekleþen toplu sözleþme görüþmeleri olumlu bir þekilde sonuçlandý. Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan ve Tüm-Bel-Sen Þube Baþkaný Mustafa Özbay’ýn katýlýmýyla gerçekleþen imza töreninde, 2024 yýlý için geçerli olacak olan toplu sözleþme belirlendi. Baþkan Tarhan, yaptýðý açýklamada, "Personelinin her zaman hakkýný savunan ve adil yaklaþan bir yönetim anlayýþýmýz oldu. Memur ve sözleþmeli personellerimiz için gerçekleþtirdiðimiz sözleþme sürecinde karþýlýklý anlaþma ve uzlaþý ile ortak karar aldýk. Bu doðrultuda, Tüm-Bel-Sen Mersin Þubesi ile yaptýðýmýz görüþmeler sonucunda yüzde 120 üzerinden bir anlaþmaya vardýk. Çalýþanlarýmýzýn her zaman yanýnda olacaðýz. Þimdiden hayýrlý olsun" dedi.

Yapýlan anlaþma ile Mezitli Belediyesinde görev yapan memur ve sözleþmeli çalýþanlar, 2024 yýlýnda daha yüksek oranlarda maaþ artýþlarý ve diðer sosyal haklardan faydalanacaklar.

Tüm-Bel-Sen Mersin Þube Baþkaný Mustafa Özbay, belediyede çalýþan memur ve sözleþmeli personeller adýna yapýlan bu artýþtan kaynaklý Baþkan Tarhan’a teþekkür ederek, çalýþmalarýnda baþarýlarýnýn devamýný diledi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.