sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE 5 KATLI BÝNANIN ÇÖKME ANI KAMERAYA YANSIDI

  •  9 Ocak 2024 Salý 08:50

Mersin’in Tarsus ilçesinde çürük raporu verilen bir binanýn, kepçenin tek dokunuþuyla 3 saniyede yerle bir olduðu anlarýn görüntüsü ortaya çýktý. Binanýn çöktüðü anlarda görüntüyü çeken vatandaþýn ’kepçe gitti, evet kepçe gitti’ diye tepki vermesi ise dikkat çekti.

Olay, Tarsýs’a baðlý 82 Evler Mahallesi Mersin Caddesi Cereciler Kavþaðý yakýnýnda meydana geldi. Ýddiaya göre, 5 katlý binaya çürük raporu ve yýkým kararý verildi. Bunun üzerine bölgeye gelen bir inþaat þirketi yýkým çalýþmasý için çevrede tedbirlerini aldýktan sonra iþ makinesini alana soktu.

Operatör Mustafa Ergen’in (36) kullandýðý iþ makinesiyle inþaatýn kolonuna dokunulurken, bina 3 saniye içinde tamamen çöktü. Bu sýrada iþ makinesinin ön kýsmý enkaz altýnda kalýnca, operatörü ayaðýndan hafif yaralandý.

Binanýn çökme aný ve yaþanan panik cep telefonu kamerasýna yansýdý. Görüntülerde kepçenin çalýþtýðý anda binanýn üzerine devrilme anlarý ile çevreyi saran toz bulutu yer aldý. O anlarý görüntüleyen bir vatandaþýn ’kepçe gitti, evet kepçe gitti’ diye tepki vermesi ise dikkat çekti.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE 37 EKÝPLE EÞ ZAMANLI ASAYÝÞ UYGULAMASI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL GÝTTÝ, ÇBK MERSÝN GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.