sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE SÝLAHLI SALDIRIYA UÐRAYAN SÜRÜCÜ ARACIYLA REFÜJE ÇARPTI

  •  8 Ocak 2024 Pazartesi 09:44

Mersin’de trafikte tartýþtýðý kiþilerin silahlý saldýrýsýna uðrayan sürücü, aracýyla refüje çarparak durabildi. Güvenlik kameralarýna da yansýyan saldýrýda yaralanan sürücü hastaneye kaldýrýldý.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yeniþehir ilçesi Hürriyet Mahallesi Ýnönü Bulvarý’nda meydana geldi. Ýddiaya göre, Emre T. (27), 33 APM 658 plakalý otomobiliyle seyir halindeyken trafikte tartýþtýðý ileri sürülen bir baþka araçtaki kiþilerin silahlý saldýrýsýna uðradý. Saldýrýda yaralanan sürücü, aracýyla refüje çarparak durabildi. Kaza sýrasýnda olayla ilgisi olmayan bir baþka araçta hasar gördü. Olay sonrasý bölgeye saðlýk ekipleri ve çok sayýda polis sevk edildi. Kasýk, sol omuz ve boyun kýsmýndan yaralanan Emre T., ambulansla Mersin Þehir Hastanesine kaldýrýlarak tedavi altýna alýndý. Kimliði belirsiz saldýrganlarýn yakalanmasý için çalýþmalarýn ise sürdüðü bildirildi.

Kaza aný kamerada

Saldýrýya uðrayan aracýn refüje çarptýðý anlar bir iþ yerinin kamerasýna yansýdý. Görüntülerde seyir halindeki aracýn kontrolden çýkarak önce refüje, ardýndan kaldýrýma çarparak durduðu anlar yer aldý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE 37 EKÝPLE EÞ ZAMANLI ASAYÝÞ UYGULAMASI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL GÝTTÝ, ÇBK MERSÝN GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.