sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE YÝYECEK, ÝÇECEK SEKTÖR BULUÞMASI YAPILDI

  •  25 Aralýk 2023 Pazartesi 10:18

Mersin Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü Suphi Öner Öðretmenevinde yiyecek, içecek ve alan öðretmenleri sektör buluþmasý yapýldý.

Mesleki ve Teknik Eðitim Hizmetler Þube Müdürü Cuma Ývrendi baþkanlýðýndaki heyetler, meslek lisesi okul müdürleri, meslek lisesi öðretmenleri ve alan þefleri, toplantýda sektörün ve meslek liselerinin ihtiyaçlarý, çözüm önerileri üzerine fikir alýþveriþinde bulundular, yapýlmasý planlanan ’mesleki eðitim çalýþtayý’ konusunda görüþlerini belirtiler. Toplantýda çalýþtayýn çalýþma takvimi çýkarýldý.

Ýl Milli Eðitim Müdürü Fazilet Durmuþ, planlanan çalýþtayýn Mersin’deki mesleki eðitim konusunda bir yol haritasý oluþturacaðýný belirterek, "Mesleki eðitim ülkelerin ekonomik geliþmesinde önemli rol oynamaktadýr. Her çocuðumuzun ilgi ve yetenekleri doðrultusunda meslek seçimi yapmalarý çok önemli. Sektör temsilcileriyle yaptýðýmýz bu toplantýlar hem gençlerimize meslek tanýtýmý yapmak hem staj, iþ imkaný sunmak hem de sektörün deðiþen yönlerini takip etmek açýsýndan çok kýymetli. Birlikte yol alýrsak gençlerimizi meslek seçiminde çok iyi yönlendirebiliriz" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.