sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE LÝSE ÖÐRENCÝSÝNÝN OKULDA ÝNTÝHARIYLA ÝLGÝLÝ SORUÞTURMA BAÞLATILDI

  •  22 Aralýk 2023 Cuma 16:49

Mersin’de lise öðrencisi kýz çocuðunun, okul binasýnýn 3. katýndan atlayarak intiharýyla ilgili Ýl Milli Eðitim Müdürlüðünce idari soruþturma baþlatýldýðý bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Toroslar ilçesinde bulanan Þifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10/B sýnýfý öðrenci A.B., bugün öðle saatlerinde okul binasýnýn 3. katýndan atlayarak intihar etti. Kýz çocuðunun binadan atladýðýný fark eden okul idarecilerinin haber vermesiyle olay yerine saðlýk ekipleri sevk edildi. A.B., ambulansla kaldýrýldýðý hastanede hayatýný kaybetti.

Adli ve idari soruþturma baþlatýldý

Konuyla ilgili Mersin Ýl Milli Eðitim Müdürlüðünün resmi internet sitesinden açýklama yapýldý. Toroslar ilçesinde bulunan Þifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10/B sýnýfýnda okumakta olan A.B. isimli öðrencinin, okulda 3 arkadaþý ile kavga etmesi üzerine okul yönetimi tarafýndan öðrencinin velisinin konu hakkýnda bilgi verilmek üzere okula çaðrýldýðý belirtilen açýklamada, "Okul müdürü ile velinin görüþme yaptýðý saat 12.00 sularýnda, A.B. isimli öðrencimiz 3. katta bulunan 10/B sýnýfýnýn penceresinden atlamýþtýr. Olayýn fark edilmesi üzerine okul idaresi tarafýndan ivedilikle ambulans çaðrýlmýþ, emniyet güçlerine haber verilmiþtir. Ambulansla Mersin Þehir Hastanesine götürülen öðrencimiz yapýlan tüm müdahalelere raðmen kurtarýlamayarak vefat etmiþtir. Yaþanan bu elim olay ile ilgili adli ve idari tahkikat baþlatýlmýþtýr. Öðrencimiz A.B.’ye Allah’tan rahmet, ailesine, yakýnlarýna ve tüm eðitim camiasýna sabýr ve baþsaðlýðý dileriz" denildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN SÝLÝFKE’DE UYUÞTURUCU TACÝRÝ YAKALANDI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.