sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

DOKTOR BAÞKAN RAHATSIZLANAN ÇOCUÐA MÜDAHALE ETTÝ

  •  19 Aralýk 2023 Salý 09:13

Mersin’de köyde aniden rahatsýzlanan çocuða, o sýrada orada bulanan ve ayný zamanda doktor olan Tarsus Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan müdahale etti. Çocuk daha sonra hastaneye kaldýrýldý.

Tarsus Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüðünde görevli Rezzak Çalýþkan’ýn oðlu Bülent Ayaz Çalýþkan, oyun oynarken aniden yere yýðýldý. Çocuðunun durumunu fark eden Çalýþkan, hemen ambulans çaðýrmak üzere harekete geçti. Tesadüfen ayný köyde bulunan Tarsus Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan, olayýn gerçekleþtiði noktaya ulaþtýðýnda Rezzak Çalýþkan’ýn çaðrýsý üzerine olaydan haberdar oldu. Baþkan Bozdoðan, acil duruma anýnda müdahale ederek hemþire annesi ile birlikte ilk yardýmý gerçekleþtirdi. Ardýndan 112 ekiplerine haber verildi ve ambulansýn gelmesini beklerken çocuðun durumu daha da kötüleþti.

Baþkan Bozdoðan, makam aracýný tahsis ederek acil durum ambulansýný karþýlamak üzere yola çýkarttý. Çocuk, Bozdoðan’ýn hýzlý müdahalesi ve saðladýðý ulaþým ile zamanýnda ambulansa kavuþturularak saðlýk kuruluþuna yetiþtirildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ FIRTINA SERALARA ZARAR VERDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.