sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝ ZABITASINDAN FÝYAT, ETÝKET VE GRAMAJ DENETÝMÝ

  •  7 Aralýk 2023 Perþembe 10:18

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Zabýta Müdürlüðü ekipleri, ilçe sýnýrlarýnda bulunan marketlere yönelik fiyat, etiket ve gramaj denetimi gerçekleþtirdi. Yapýlan kontrollerde son kullanma tarihi geçmiþ, kasa ve raf fiyatý farklý olan bazý ürünler bulunduran market iþletmecileri hakkýnda yasal iþlem uygulandý.

Akdeniz Belediyesi, halk saðlýðýný korumak ve sürdürmek amacýyla özellikle gýda satýþý yapan iþyerlerine yönelik kontrollerini aralýksýz bir þekilde sürdürüyor. Zabýta Müdürlüðü ekipleri, son olarak ilçe sýnýrlarýnda faaliyet gösteren marketlerde sýký bir denetim yaptý. Vatandaþlardan, aðýrlýklý olarak ürünlerin raf ile kasa fiyatlarýnýn uyuþmadýðý yönünde þikayetler alan zabýta ekipleri yaptýðý denetimde, son kullanma tarihi geçmiþ ürünlerin yaný sýra, raf etiketi ile kasa fiyatý uyuþmayan bazý ürünlere rastladý. Bunun üzerine tarihi geçmiþ ürünlere el konulurken, raf-etiket fiyatýnda farklýlýk olan iþ yerlerine de yasal iþlem uygulandý.

Akdeniz Belediyesi Zabýta Müdürlüðü ekipleri, halk saðlýný korumak amacýyla, ilçe genelinde gýda üretimi ve satýþý yapan her türlü iþyerine yönelik kontrol ve denetimlerine aralýksýz þekilde devam edecek.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.