sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KARADUVAR BALIK FESTÝVALÝ’NE BÜYÜK ÝLGÝ

  •  4 Aralýk 2023 Pazartesi 15:56

Mersin’de Akdeniz Belediyesinin bu yýl 4’üncüsünü düzenlediði ’Geleneksel Karaduvar Balýk Festivali’ne insan akýný aralýksýz bir þekilde sürüyor. Bu yýl Sardalya Park içinde gerçekleþen festivale, geçmiþ yýllarda olduðu gibi 100 bini aþkýn ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Yerel ve ulusal basýn mensuplarýnýn da yoðun ilgi gösterdiði ’Karaduvar Balýk Festivali’nin organize edildiði Sardalya Parka gelen aileler, balýk-ekmek ve þalgam alabilmek için metrelerce uzunluktaki kuyruða girdi. Festivale farklý il ve ilçelerden gelen vatandaþlarýn da olduðu öðrenilirken, tezgâhýn baþýna geçen Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak da parkýn içinde sýraya giren binlerce vatandaþa balýk-ekmek ve þalgam ikram ediyor. Balýk ekmek alan vatandaþlar da parkýn çimlerine oturarak lezzetin ve eðlencenin keyfini çýkarýyor.

Çocuklar için düzenlenen konserler, palyaço gösterileri, yüz boyama gibi renkli etkinlik ve oyunlar devam ederken, birçok vatandaþ da Sardalya Parkýn hemen yanýnda bulunan sahile inerek güneþli bir hafta sonunda denizi seyretmenin ve oltalarla balýk yakalamanýn keyfini yaþýyor.

Ýnsan akýnýnýn aralýksýz sürdüðü ’4. Geleneksel Karaduvar Balýk Festivali’ konserler, yarýþmalar, renkli etkinliklerle devam edecek. Sardalya diyarý Karaduvar Mahallesi’ni tüm Türkiye ve dünyaya tanýtan geleneksel balýk festivali heyecan ve coþkusu, akþam saat 19:00’da baþlayacak olan Serkan Kaya konseri ile doruða ulaþacak.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.