sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

POLÝGON KÖY OKULLARINA GÝTTÝ, ÖÐRENCÝLER YENÝ BÝR SPORLA TANIÞTI

  •  2 Kasým 2023 Perþembe 09:25

Mersin Erdemli’de köy okullarýnda düzenlenen etkinliklere dijital seyyar poligon da eklendi. Öðrenciler yeni bir sporla tanýþarak ilk atýþlarýný þampiyon antrenörlerle havalý tüfekle yaptý.

Ülke genelinde birçok il ve ilçede öðrencilerin çeþitli spor dallarýyla ilgilenmesi için Gençlik ve Spor Bakanlýðý koordinesinde etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu çerçevede Mersin Erdemli Gençlik ve Spor Müdürlüðü de ’Köy Okullarý Spor Þenliði’ düzenliyor. Alanýnda profesyonel antrenörler eþliðinde köy okullarýna giden ekip, körlingden bocceye kadar birbirinden farklý spor dallarýný öðrencilere tanýtarak oynamalarýný saðlýyor. Yeni eðitim öðretim yýlýnda þenliðe havalý silahlar da eklendi.

Havalý Silahlar Milli Takýmlar Antrenörü Rahim Javadi’nin de desteðiyle daha önce 5 kez Türkiye þampiyonu olan Antrenör Enes Buðra Yayla tarafýndan öðrencilere atýcýlýk eðitimi veriliyor. Dijital seyyar poligon sayesinde havalý tüfekle atýþ yapan öðrenciler arasýnda bu spora yatkýn olanlar da belirlenerek destek saðlanýyor.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.