sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ’DE OKUL KANTÝNLERÝ DENETLENDÝ

  •  27 Ekim 2023 Cuma 09:31

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Zabýta Müdürlüðü ekipleri, ilçe sýnýrlarý içinde bulunan okul kantinlerine yönelik denetimlerine devam ediyor. Zabýtanýn kantin denetimine tanýk olan öðrenci velileri memnuniyetlerini dile getirerek, çocuklarýnýn saðlýðý için kontrollerin aralýksýz þekilde sürmesini talep etti.

Akdeniz sakinlerinin saðlýðý ve esenliði için 7/24 hizmet veren Zabýta Müdürlüðü ekipleri, 11 Eylül’de baþlayan yeni eðitim-öðretim dönemi ile birlikte ilçe sýnýrlarýnda bulunan eðitim yuvalarýnda hizmet veren kantinleri denetledi. Akdeniz Belediyesi Zabýta Müdürü Ufuk Sivaslýoðlu’nun da katýldýðý kontrollerde ekipler, özellikle merdiven altý üretim tabir edilen, çocuklarýn saðlýðýný tehdit edebilecek menþei belirsiz, son kullanma tarihi geçmiþ ürün satýþý olup olmadýðýný inceledi. Gün içinde birçok kantinin ziyaret edildiði denetimde genel temizlik ve personelin hijyene uyup uymadýðý da kontrol edildi.

Eksikleri görülen kantin sahipleri uyarýldý

Ýþyeri ruhsatlarýnýn da kontrol edildiði uygulamada, eksikleri tespit edilen kimi kantin iþletmecileri uyarýldý, eksikleri en kýsa sürede gidermeleri için kendilerine yasal süre tanýndý. Zabýta ekipleri; uyarýlarý dikkate almayýp eksiklikleri tamamlamayan kantin iþletmecilerini, kýsa bir süre sonra yapacaklarý denetimlerde yasa gereði cezai iþlem uygulayacaklarý konusunda da ikaz etti.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.