sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

POLÝS, BÝRÇOK EVÝ SOYAN 2 ÞÜPHELÝYÝ YAKALADI

  •  24 Ekim 2023 Salý 09:25

Mersin’in Erdemli ilçesinde birçok evi soyduðu tespit edilen 2 þüpheli polisin çalýþmasýyla yakalandý. Yakalanan þahýslardan biri tutuklandý, diðeri adli kontrol þartý ile serbest kaldý.

Alýnan bilgiye göre, Erdemli Ýlçe Emniyet Müdürlüðü Asayiþ Büro Amirliði ekipleri, Yarenler, Koyuncu ve Tabiye mahallelerinde farklý tarihlerde meydana gelen evden hýrsýzlýk olaylarýný aydýnlatmak için çalýþma yaptý. Polisin çalýþmasýnda þüpheliler D.G. ve A.M. belirlendi. Çok sayýda evden hýrsýzlýk olayýný gerçekleþtiren kiþiler polisin düzenlediði operasyonla yakalandý. Þüphelilerin adreslerinde bilgisayar, tablet, cep telefonu, televizyon, çay ve kahve makineleri, süpürge, kol saatleri gibi çok sayýda çalýntý elektronik eþya ele geçirildi. D.G.’nin jandarma bölgesinde de bir evden hýrsýzlýk olayý gerçekleþtirdiði, ayrýca Koyuncu Mahallesi Ersözler Sokak’ta meydana gelen GSM operatörüne ait tablo hýrsýzlýðýnýn firari þüphelisi olarak da arandýðý tespit edildi.

Emniyette ifadesi alýnan 2 þahýs da adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çýkartýlan þüphelilerden D.G. tutuklandý, A.M. ise adli kontrol þartýyla serbest kaldý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.