sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KAZADA ÖLEN KEDÝ ÝÇÝN ECZACILARA TAÞLA BIÇAKLA SALDIRDILAR

  •  21 Ekim 2023 Cumartesi 10:13

Mersin Erdemli’de 2 þahýs, kazada ölen bir kedi için eczaneye taþla býçakla saldýrý düzenledi. O anlar güvenlik kamerasýna yansýrken olayýn yanlýþ anlama sonucu meydana geldiði belirtildi.

Olay, ilçeye baðlý Alata Mahallesi 3003 sokakta bulunan eczane önünde meydana geldi. Ýddiaya göre, sokakta dolaþan bir kedi araç çarpmasý sonucu telef oldu. Kediyle ilgilenen bir ailenin yakýný olduðu ileri sürülen 2 genç ise yanlýþ bir algýyla eczanedekilere hayvaný zehirledikleri iddiasýyla saldýrdý. Saldýran þüphelilerden biri elindeki taþ ile camý kýrdý ardýndan býçak çekti. Diðer þüpheli ise yumrukla eczane çalýþanýna vurmaya çalýþtý. Eczane sahibi ile çalýþanlarýn müdahalesi ile þüpheliler olay yerinden uzaklaþtý. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasýna yansýdý.

Eczane sahibi yaþananlarý anlattý

Yaþananlarý anlatan eczane sahibi Didem Dönertaþ, "Mahallede dolaþan sokak kedisinin araba ezmiþ biz görmedik komþularýmýz söyledi. Kazada kedi ölmüþ. Bu þahýslardan kedinin bizim tarafýmýzdan zehirlendiðini düþünerek eczanemize saldýrdýlar. Camýmýzý kýrdýlar. Personelimize ve bize býçak çekerek tehdit ettiler. Þikayetçi olduk. Gereken iþlemler yapýldý" dedi.

Kendilerinin de sokak kedilerini ve köpeklerini beslediklerine dikkat çeken Dönertaþ, böyle bir þey yapmalarý için hiç bir neden olmadýðýný ifade etti. Öte yandan, 2 þüpheliden birinin polis tarafýndan gözaltýna alýnarak hakkýnda yasal iþlem yapýldýðý, diðer þüphelinin ise arandýðý öðrenildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.