sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝNÝN SAÐLADIÐI EÐÝTÝM DESTEÐÝNDE BAÞVURU SÜRECÝ UZATILDI

  •  17 Ekim 2023 Salý 09:05

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinin, üniversitelerin 2 yýllýk bölüm kazanan öðrencilere 3 bin TL, 4 yýl ve üstü bölüm kazanan öðrencilere saðlayacaðý 5 bin TL tutarýndaki eðitim desteði için baþvuru süreci uzatýldý. Eðitim desteðinden faydalanmak için son baþvuru tarihi 18 Ekim 2023 Çarþamba günü olarak güncellendi.

Akdeniz Belediye Meclisi’nin oybirliði ile aldýðý bir kararla, Akdeniz ilçesi sýnýrlarýnda ikamet eden ve 2023 YKS sonucuyla üniversiteye yerleþen lisans ve önlisans öðrencileri için saðladýðý eðitim desteði baþvurularýnda süreç uzatýldý. Bu yýl, üniversitelerin 2 yýllýk bölümlerini kazanan öðrencilere 3 bin TL, 4 ve üstü bölüm kazana öðrencilere de 5 bin TL saðlanacak. Eðitim desteðinden faydalanmak isteyen öðrencilerin, nüfus cüzdaný fotokopisi, öðrenci belgesi ve ailesinin tarihçeli yerleþim yeri belgesi ile 18 Ekim 2023 Çarþamba gününe dek merkez hizmet binasý veya Sosyal Yardým Ýþler Müdürlüðüne baþvurmasý gerekiyor. Dileyen öðrenciler ’03243366583’, ’03243360310’ veya ’05527690802’ numaralý telefonlar üzerinden de bilgi alabilir.

Akdeniz Belediyesinin bu yýl saðlayacaðý eðitim desteðinden faydalanmak için gereken þartlar ise þöyle sýralanýyor:

"2023 YKS sonucu ile üniversiteye yerleþmiþ olmak, ön lisans veya lisans öðrencisi olmasý, ailesinin Akdeniz ilçesinde ikamet ediyor olmasý, devlet üniversitesinde okuyor olmak, vakýf üniversitelerinde veya KKTC’de bulunan vakýf üniversitelerinde yüzde 100 burslu okuyor olmak.”

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.