sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE KARDEÞLERE ÇARPAN SÜRÜCÜ KAÇTI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

  •  14 Ekim 2023 Cumartesi 10:56

Mersin’de otomobilin çarpýp kaçtýðý 46 yaþýndaki kadýn hayatýný kaybetti, ablasý ise yaralý olarak hastaneye kaldýrýldý. Kaza aný çevredeki bir iþ yerinin güvenlik kamerasýna yansýrken, polis araçla birlikte sürücünün bulunmasý için çalýþma baþlattý.

 

Kaza, Erdemli ilçesi Yavuz Sultan Selim Bulvarý’nda hastaneye 300 metre uzaklýkta meydana geldi. Alýnan bilgiye göre, hýzla gelen beyaz renkli bir otomobil yolda yürüyen kardeþler Ayþe Çiftçi (46) ile Meryem Öz’e (48) çarptý. Çarpmanýn etkisi ile kadýnlar yere savrulurken, otomobil biran bile durmadan gözden kayboldu. Trafikte seyreden diðer sürücülerin kazayý fark ederek haber vermesi üzerine olay yerine saðlýk ve polis ekipleri sevk edildi.

Hastaneye 300 metre uzaklýkta olan olay yerine kýsa sürede gelen saðlýk ekipleri kardeþlerden Çiftçi’nin hayatýný kaybettiðini belirledi. Yaralanan Öz ise ambulansla ilçe devlet hastanesine kaldýrýlarak tedavi altýna alýndý. Kaza yerinde polis ekipleri þerit çekerek tedbir aldý. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptýðý çalýþmada ise araçtan düþen far ve ayna parçalarý delil olarak alýndý. Polis otomobilin tespit edilip bulunmasý için geniþ çaplý çalýþma baþlattý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.