sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TORTEK’ÝN YENÝ DÖNEMÝ BAÞLADI

  •  12 Ekim 2023 Perþembe 09:10

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eðitim Kurslarý Merkezi’nde (TORTEK), yeni eðitim-öðretim dönemi baþladý.

Her yýl binlerce kiþiye meslek edindiren Toroslar Belediyesi, yeni dönemde 20 kurs merkezinde, 56 branþta kursiyerlere kapýsýný açarken, kurs kayýtlarý ise devam ediyor.

Kuyumculuk teknolojisi, güzellik ve saç bakýmý hizmetleri, el sanatlarý teknolojisi, çocuk geliþimi ve eðitimi, giyim üretim teknolojisi, seramik ve cam teknolojisi, sanat ve tasarým, müzik ve gösteri sanatlarý, din eðitimi ve yabancý diller olmak üzere 56 farklý branþta düzenlenen kurslar, Alsancak, Akbelen, Arpaçsakarlar, Çaðdaþkent, Çopurlu, Çukurova, Dalakderesi, Güneykent, Halkkent, Hüseyin Okan Merzeci, Osmaniye, Resul, Saðlýk, Selçuklar, Yalýnayak ve Tozkoparan mahallelerinde bulunan kurs merkezlerinde veriliyor. Usta öðreticiler eþliðinde eðitim gören ve eðitimlerin sonunda baþarýlý olan kursiyerler, Milli Eðitim Bakanlýðý (MEB) onaylý sertifika da alýyor.

El becerilerini eðitimle bütünleþtirmek ve aile ekonomilerine katkýda bulunmak isteyenler, Toroslar Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bulunan Sosyal Ýþler Müdürlüðüne baþvuru yapabilecekleri gibi belediyenin 0324 322 72 00 numaralý telefonundan yetkililere ulaþabilirler.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ FIRTINA SERALARA ZARAR VERDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.