sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÖKYÜZÜNDE EVLÝLÝK TEKLÝFÝ

  •  9 Ekim 2023 Pazartesi 09:14

Mersin’de tekneden paraþütle uçan Musa Uysal, kýz arkadaþýna havada evlilik teklifi etti.

Mersin’in Erdemli Belediyesi, Erdemli Talat Göktepe Çamlýðý kýyýsýnda Su Sporlarý Merkezi’ni hayata geçirdi. Mavi ile yeþilin buluþtuðu bir noktada kurulan proje ise yoðun talep görüyor. Taleplerin içerisinde en dikkat çekici olan ise çiftlerin evlilik teklifleri oldu. Paraþütle uçma heyecanýna evlilik teklifi heyecaný da eklenince ortaya güzel görüntüler çýktý. Tekneden paraþütle uçan Musa Uysal, kýz arkadaþý Seher Yüksel’e havada evlilik teklifi ederek evet cevabý aldý.

Böyle bir organizasyonla evlilik teklifi ettiði için mutlu olduðunu belirten Musa Uysal, “Daha önce sevgilime evlenme teklifi edecektim. Ama daha deðiþik þeyler istediðim için vazgeçtim. Erdemli Belediyesi’nin Su Sporlarý’nýn açýldýðýný öðrendim ve Erdemli Belediyesi yetkililerine baþvurarak, randevu alarak bir evlenme teklifi organizasyonu ettik hep beraber. Erdemli Belediyesi’ne çok teþekkür ediyorum” dedi.

Tarif edilemeyecek kadar güzel duygular yaþadýðýný ifade eden Seher Yüksel de, “Paraþüte bineceðim diye geldim, evlilik teklifi aldým” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ FIRTINA SERALARA ZARAR VERDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.