sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN ÜNÝVERSÝTEYÝ KAZANAN ÖÐRENCÝLERE DESTEK

  •  3 Ekim 2023 Salý 09:27

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesince, üniversitelerin 2 yýllýk bölümlerini kazanan Akdenizli öðrencilere 3 bin, 4 yýl ve üstü bölüm kazanan öðrencilere de 5 bin TL nakdi destek saðlanacak.

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Meclisinin Ekim Ayý ilk birleþimini, Belediye Baþkaný Mustafa Gültak baþkanlýðýnda gerçekleþtirildi. Toplantýda Belediye Meclis Baþkaný ve üyelerine 2024 yýlýnda meclis ve komisyon toplantýlarýna katýldýklarý her gün için ödenecek huzur hakký miktarýnýn tespit edilmesine iliþkin teklif ile 2024 mali yýlý vergi, resim, harç ve ücret tarifeleri ile ilgili teklif ilgili komisyonlara sevk edildi. Ayrýca, 5393 sayýlý kanun, 5018 sayýlý Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Kanunu ile Resmi Gazetede yayýnlanan Kamu Ýdarelerince Hazýrlanacak Stratejik Plan ve Performans Programlarý ile Faaliyet Raporlarýna iliþkin Usul ve Esaslar Hakkýnda Yönetmelik gereði hazýrlanan 2024 mali yýlý performans programý ile ilgili teklifin komisyonlara havalesi yapýldý.

Muhtarlarýn ödeneði 900 TL’den bin 300 TL’ye yükselecek

Akdeniz Belediyesi 2024-2026 dönemi bütçesi ile ilgili teklifin de komisyonlara sevk edildiði toplantýda, belediye sýnýrlarý içerisinde bulunan 65 mahalle muhtarýna, muhtarlýk binasýnda kullanýlan elektrik, su, internet, telefon ve benzeri giderler için ödenen aylýk 900 TL’nin, bin 300 TL’ye çýkarýlmasý ile ilgili teklif, komisyonlara sevk edildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.