sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝNDEN BALIKÇILARA EKÝPMAN DESTEÐÝ

  •  13 Eylül 2023 Çarþamba 10:48

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, Büyükþehir Belediyesi tarafýndan küçük ölçekli balýkçýlarý desteklemek için hayata geçirilen ‘Destek büyükþehirden kýsmet denizden’ projesi çerçevesinde Karaduvar Mahallesi’ndeki balýkçýlarla bir araya geldi. Proje ile Mersin’deki toplam 372 küçük ölçekli balýkçýya boya, tutya, tulum takýmý ve çizmeden oluþan ekipman seti desteði saðlandý.

Akdeniz ilçesine baðlý Karaduvar Balýkçý Barýnaðýnda düzenlenen törende konuþan Seçer, Karaduvar’ýn Mersin’in en önemli sahil kasabalarýndan bir tanesi olduðunu belirterek, Büyükþehir Belediyesi tarafýndan baþlatýlacak çalýþmalar ile Karaduvar’a gösterdikleri önemi ortaya koyacaklarýný söyledi. Seçer, “Burayý önemsediðimi bilmenizi istiyorum. Karaduvar, Mersinimizin en önemli sahil kasabalarýndan bir tanesi” dedi.

Bölgenin uzun yýllardýr çözülmemiþ olan imar planý problemine el attýklarýný ve sorunu ortadan kaldýrdýklarýný dile getiren Seçer, “Baþkanýnýz bunu çözdü. Geldi bu iþe el attý, Karaduvar’ýn da içinde olduðu Akdeniz ilçesi ilk etap plan çalýþmalarýný bitirdi. Ýmar, yapacaðýmýz hizmetlerin temeli, olmazsa olmazýdýr. Ýmar olmazsa ben size yol açamam, bina, kanalizasyon, içmesuyu þebekesi yapamam. Hiçbir kurum da burada çalýþamaz. Siz de vatandaþ olarak bir yatýrým yapamazsýnýz. En önemli sorun çözüldü. Bundan sonra gerisi çözülür. Hiç merak etmeyin” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE EV YANGINI: 1 YARALI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÖZCAN KIZILTAN ÝLE YOLLAR AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.