sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARSUS BELEDÝYESÝ 27 FUTBOL SAHASI BÜYÜKLÜÐÜNDE YEÞÝL ALAN KAZANDIRDI

  •  31 Aðustos 2023 Perþembe 09:43

Tarsus Belediyesince ilçede kiþi baþýna düþen yeþil alan miktarýnýn arttýrýlmasýna yönelik çalýþmalar çerçevesinde, 45 park ve 50 koruluðun daha vatandaþlarýn hizmetine sunulduðu bildirildi.

Tarsus Belediyesi, þehrin yeþil alanlarýný artýrmak ve vatandaþlarýn saðlýklý bir ortamda vakit geçirmelerini saðlamak amacýyla çalýþmalarýný sürdürüyor. Bu çerçevede, ilçeye bin 600 günde 27 futbol sahasý büyüklüðünde yeþil alan kazandýrýldý. Vatandaþlarýn hizmetine sunulan ve içerisinde Kardeþ Þehir Valkaneþ Parký ve Karavan Park gibi büyük projelerin de yer aldýðý yeni parklarla birlikte, Tarsus’taki toplam park sayýsý 338’e yükselirken, Tarsus Belediyesinin sorumluluk alanýndaki yeþil alan miktarý da toplam 1 milyon 940 bin 50 metrekareye, kiþi baþýna düþen aktif yeþil alan miktarý ise 8.1 metrekareye çýktý. Þehir, her geçen gün daha yeþil ve saðlýklý bir geleceðe doðru ilerlerken, Tarsus Belediyesinin çevre ve yaþam kalitesini artýrma vizyonu takdir topluyor.

Atatürk ve Altaylýlar mahallelerine de yeni bir yeþil alan ve park oluþturmak üzere çalýþmalarýna devam eden ekipler, bunlarýn yaný sýra diðer parklarda çocuk oyun alanlarý, dinlenme ve oturma alanlarýný yenileyerek, sert zemin düzenlemeleri, peyzaj düzenlemeleri, panel çit montajlarý ve duvar boyama çalýþmalarý ile birlikte çeþitli bakým ve onarým çalýþmalarý gerçekleþtirdi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.