sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR’DA AÇILAN SONDAJ KUYUSU ÜRETÝCÝLERÝ SEVÝNDÝRDÝ

  •  19 Aðustos 2023 Cumartesi 09:57

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, yetersiz su sorunu yaþayan Ayvagediði Mahallesi’nde yeni bir sondaj kuyusu açarak çiftçiyi sevindirdi.

Çiftçilerin, tarým arazilerinin ve bahçelerinin sulanmasýný kolaylaþtýrmak amacýyla Çapar mevkiinde faaliyete geçirilen sondaj kuyusu, düzenlenen törenle açýldý. Programda konuþan Ayvagediði Mahalle Muhtarý Ayhan Gümeli, mahallelerine önemli bir hizmet kazandýran Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz’a teþekkür ederek, “Her yer kurudu. Allah bize güzel bir nimet verdi. Baþkanýmýzýn ve kaymakamýmýzýn sayesinde bunu baþardýk ve açýlan sondaj kuyusu ile bahçelerimize su veriyoruz. Bu çalýþma, birlik ve beraberlik içinde yapýldý. Herkese kullanmak nasip etsin” dedi.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz ise Ayvagediði Mahallesi sakinlerinin sondaj kuyusu talebini yerine getirmenin mutluluðunu yaþadýklarýný belirterek, “Milletimizin, devletimizin zor zamanda, dar zamanda nasýl bir araya gelip bir problemi hýzlýca, kolayca, doðru yerde ve doðru zamanda çözebileceðini bir kez daha gördük. Kaymakamýmýza ve muhtarýmýza teþekkür ediyoruz. Sen bir yola çýkacaksýn, bir arada olacaksýn, birbirini sevecek sayacaksýn, sýkýntýyý ve derdi çekeceksin ki birileri sizi destekleyecek. 30 kiþi organize bir þekilde buraya geldi, buradaki eksiklikler giderildi ve su akýtýldý. Toroslar Belediyesi olarak elimizden geleni yaptýk ve yapmaya devam edeceðiz. Ayvagediði, farkýný, birliðini ve beraberliðini gösterdi. Suyumuz, hayýrlý ve bereketli olsun. Üretenin, çalýþanýn daha çok kazandýðý bir döneme giriyoruz. Gýdanýn, tarýmýn, ürünün daha kýymetli olduðu bir dönemdeyiz. Çiftçimiz, köylümüz, ablalarýmýz ve abilerimiz çalýþýyorlar, mücadele ediyorlar. Ýnþallah hep beraber daha güzel günlere doðru emin adýmlarla ilerleyeceðiz. Allah birliðimizi daim eylesin” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ FIRTINA SERALARA ZARAR VERDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.