sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN SEÇER : "ÇÝFTÇÝMÝZE DESTEK OLUYORUZ"

  •  17 Aðustos 2023 Perþembe 09:24

Mersin Büyükþehir Belediyesinin ‘Destek Büyükþehir’den Üretim Çiftçiden’ sloganýyla düzenlediði tarýmsal ürün daðýtým törenine katýlan Baþkan Vahap Seçer, üreticiyle bir araya geldi.

Gerçekleþtirilen törende Silifke, Erdemli, Gülnar ve Mut ilçelerinden gelen üreticilere farklý alanlarda tarýmsal destek verildiðini belirten Seçer, köylüye verilen destek ile kimsenin iþsiz kalmamasýnýn saðlandýðýný ve istihdama katký sunulduðunu söyledi. Seçer, “Bana göre, üretime destek vermek çok kutsal bir þey. Bunu düþünmek, niyet etmek, alýn teri sahibine bu þekilde destek olmak, bence son derece takdire þayan ve kutsaldýr” dedi. ‘Hadi Gel Köyümüze Destek Verelim’ projesinin Türkiye’ye model olabilecek bir proje olduðunu belirten Seçer, “Çiftçinin bahçesi, meyvesi, tarlasý, hayvaný, ineði, kýl keçisi var. Bu insanlarýn desteklenmediði bir ülkede üretim olmaz" ifadelerini kullandý.

“Önemli olan herkesin mutlu olmasý bu ülkede”

’Hadi Gel Köyümüze Destek Verelim’ projesinde 4 yýl önce baþlatýlan çalýþmalarda gelinen noktadan Büyükþehir Belediye Baþkaný olarak kendisinin çok mutlu olduðunu dile getiren Seçer, “Ben mutluyum belediye baþkaný olarak. Projeyi uygulayanlar mutlu, destek alanlar da mutlu, üretim yapýyor. Çoluðunun çocuðunun rýzkýný kazanýyor. Önemli olan herkesin mutlu olmasý bu ülkede. Herkesin kazanmasý. Herkesin mutlu olmasý. 86 milyonun kimseye muhtaç olmamasý önemli bizim gözümüzde” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ FIRTINA SERALARA ZARAR VERDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.