sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLARDA FIRIN VE ÝMALATHANELERE DENETÝM

  •  1 Aðustos 2023 Salý 09:33

Mersin Toroslar Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren fýrýn, pastane ve unlu mamül üreten iþletmelere yönelik denetimlerini sürdürdüðü bildirildi.

Zabýta Müdürlüðü ekipleri tarafýndan gerçekleþtirilen denetimlerde, hijyen, ekmek gramajý, etiket ve ambalaj kontrolüne kadar birçok husus denetlendi. Ýþletmelere ruhsat ve evrak kontrolü de gerçekleþtiren ekiplerin, özellikle gýdalarýn uygun þartlarda saklanmasý ile ilgili de uyarýlarda bulunduðu ifade edildi.

Vatandaþlarýn saðlýklý bir ortamda gönül rahatlýðýyla alýþveriþ yapmalarý için denetimlerini sýklaþtýrdýklarýný belirten Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, “Zabýta ekiplerimiz tarafýndan yürütülen bu denetimlerle amacýmýz, iþ yerlerine ceza yazmak deðil, üretilen ve satýþý yapýlan gýdalarýn saðlýklý bir þekilde halkýmýza sunulmasýdýr. Özellikle hijyen ve gramaj konusunu çok önemsiyoruz. Bu konuda vatandaþlarýmýzýn taleplerini ve þikâyetlerini de dikkate alýyoruz. Zabýta ekiplerimiz, 7/24 halkýmýzýn hizmetindedir" þeklinde konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.