sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN GÜLTAK, BELEDÝYE PERSONELÝ ÝLE BAYRAMLAÞTI

  •  24 Haziran 2023 Cumartesi 08:45

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, 9 günlük Kurban Bayramý tatili öncesindeki son mesai gününde, belediye hizmet binasý önündeki parkta personeli ile bayramlaþtý.

Gültak, belediye hizmet binasý önündeki parkta düzenlenen merasimde, baþkan yardýmcýlarý, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte, kurum personeliyle bayramlaþarak þeker ve kolonya ikram etti. Törene tanýk olan bazý vatandaþlar da sýraya girip Baþkan Gültak ile bayramlaþtý. Merasimin ardýndan kýsa bir açýklama yapan Gültak, 9 günlük bayram tatilinin baþlayacaðýný belirterek, “Her bayram olduðu gibi bugün de Kurban Bayramý vesilesiyle belediyemizin emekçileri ile bayramlaþtýk. Baþta personelim olmak üzere Akdeniz'de, Mersin'de, Türkiye ve tüm dünyada kurban bayramýný kutlayacak Müslümanlarýn bayramýný tebrik ediyorum. Tüm vatandaþlarýmýzýn, aileleriyle birlikte saðlýk, güzellik ve huzur içinde güzel bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.

“Büyük Türkiye'nin büyük milletinin bayramýný tebrik ediyorum”

Bayram dolayýsýyla yazýlý bir kutlama mesajý da yayýmlayan Gültak þu ifadeleri kullandý; “Sevgili Akdenizliler; birlik ve beraberliðimizi pekiþtireceðimiz, dayanýþmanýn ve paylaþmanýn en kýymetlisini yaþayacaðýmýz bir Kurban Bayramýna daha kavuþtuk. Dünyanýn ve ülkemizin yakasýný býrakmayan felaketler, bir arada olmanýn ve dayanýþmanýn önemini bizlere bir kez daha kanýtladý. Özellikle yaþadýðýmýz deprem felaketi, milli birliðimizin güçlü ve sarsýlmaz baðlarla örüldüðünü tüm dünyaya gösterdi. Allah, ülkemize ve milletimize bir daha böyle felaketler yaþatmasýn. 2023; Türkiye için yeni bir yüzyýl anlamýna da geliyor. Milletimizin sonsuz güveni ve desteði ile yeniden cumhurbaþkaný seçilen liderimiz Recep Tayyip Erdoðan önderliðinde, dünyada Türkiye Yüzyýlýný baþlatýyoruz. Türkiye Yüzyýlýnda, büyük Türkiye'nin büyük milletine, dayanýþma, birlik ve beraberlik içinde nice bayramlar diliyor, Kurban Bayramýnýzý tebrik ediyorum.”

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.