sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR ZABITASINDAN YOL VE KALDIRIM ÝÞGALÝNE KARÞI DENETÝM

  •  9 Mayýs 2023 Salý 10:57

Mersin Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde yol ve kaldýrým iþgalinin önüne geçmek için denetimlerini sürdürdüðü bildirildi.

Belediye Zabýta Müdürlüðü ekipleri, kaldýrýmlarda ürün ve malzemelerini sergileyerek, yayalarýn kullaným alanýný daraltan ve görüntü kirliliði oluþturan iþletme sahiplerine uyarýlarda bulundu. Yapýlan denetimlerde ekipler, iþletmelerin faaliyet konularýna göre kullanabilecekleri azami alanlarla ilgili bilgiler verirken, engelliler için oluþturulan alanlar üzerine park eden motorlu vasýta sahiplerinden de gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, kaldýrýmlarýn yayalarýn ortak kullaným alaný olduðunu belirterek, cadde ve sokaklarýn daha modern bir görünüme kavuþmasý adýna yol ve kaldýrým iþgaline müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Vatandaþlarýn alýþveriþlerini daha iyi þartlarda yapabilmeleri için denetimlerin aralýksýz devam edeceðini kaydeden Yýlmaz, "Zabýta ekiplerimiz, kurallara aykýrý bir þekilde satýþ yapan iþletme sahiplerine ve seyyar satýcýlara gerekli tüm uyarýlarda bulunuyor. Toroslar Belediyesi olarak hemþehrilerimizin huzur ve can güvenliðini tehdit edecek hiçbir iþgale geçit vermeyeceðiz. Bu noktada ekiplerimiz, ilçemiz genelinde denetimlerini sürdürüyor. Konuya duyarlýlýk gösteren esnafýmýza teþekkür ederiz” dedi.

 

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.