sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR’DA DEPREMZEDELERE KUAFÖR VE BERBER HÝZMETÝ

  •  23 Þubat 2023 Perþembe 09:31

Mersin’in merkez Toroslar Ýlçe Belediyesi, ilçeye yerleþen depremzede vatandaþlarýn ihtiyaçlarýnýn karþýlanmasýna yönelik çalýþmalarýný sürdürüyor.

Kahramanmaraþ merkezli olan ve çevre illeri de vuran iki büyük depremin ardýndan ilçedeki sosyal tesislerde ve evlerde konaklayan depremzedelerin barýnma, giyim, gýda ve sýcak yemek ihtiyacýný karþýlayan Toroslar Belediyesinin Acil Destek Merkezi, Mersin Berberler ve Kuaförler Odasý iþbirliðiyle berber ve kuaför hizmeti de veriyor. Toroslar Belediyesinin Saðlýk Mahallesi'ndeki TORTEK binasý, kuaför hizmeti için düzenlendi. Burada aðýrlanan depremzede vatandaþlarýn saç ve sakal kesimleri, gönüllü berber ve kuaförler tarafýndan ücretsiz olarak yapýlýyor.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, koordineli bir þekilde yürüttükleri çalýþmalarla depremzede vatandaþlarýn normalleþme sürecine katkýda bulunmaya gayret gösterdiklerini söyledi. Yýlmaz, "Öncelikle depremden etkilenen tüm vatandaþlarýmýza geçmiþ olsun dileklerimizi iletiyorum. Kentimizde yakýnlarý bulunan deprem maðduru vatandaþlarýmýzýn yaný sýra bu bölgeleri hiç bilmeyen vatandaþlarýmýz da var. Toroslarýmýzda misafir ettiðimiz kardeþlerimizin kendilerini güvende hissetmeleri için var gücümüzle çalýþýyoruz. Onlarý, ilçemizde en iyi þekilde aðýrlamaya devam edeceðiz. Bu çerçevede depremzede vatandaþlarýmýzýn saç ve sakal bakýmlarýný Mersin Berberler ve Kuaförler Odamýzýn iþbirliðiyle gerçekleþtiriyoruz. Bu çalýþmanýn içinde olan Mersin Berberler ve Kuaförler Odamýza da teþekkür ediyorum. Depremzede kardeþlerimizin ihtiyaçlarýný bir nebze olsa karþýlamaya çalýþýyoruz” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.