sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARSUS BELEDÝYESÝ HATAY DEPREMÝNÝN ARDINDAN SEFERBER OLDU

  •  22 Þubat 2023 Çarþamba 11:23

Hatay Defne ve Samandað’da meydana gelen depremlerin ardýndan derhal harekete geçen Tarsus Belediyesi, deprem sonrasý güvenli toplanma alaný olan birimlerini anýnda açarak vatandaþlara barýnma desteðinin yaný sýra tüm ekiplerini seferber ederek çay, çorba ve su ikramýnda bulundu.

Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüðündeki depremleri en çok hisseden kentlerden biri de Tarsus oldu. Tarsus Belediyesi depremin ilçede hissedilmesi üzerine büyük korku yaþayan vatandaþlarýn ilk andan itibaren yanýnda oldu. Deprem sonrasý evlerine giremeyen vatandaþlar için Tarsus Belediyesinin güvenli toplanma birimleri olan Gençlik Merkezi, Kadýn Yaþam Destek ve Dayanýþma Merkezi, +1 Kafe, Bilim Eðitim Sanat ve Kültür Akademisi, Yaþlý Dayanýþma Evi ve Kütüphanesi, Taziye Evleri ve Zübeyde Haným Bütünleþik Gündüz Yaþam Evi vatandaþlarýn hizmetine açýldý.

Tüm ekipleri ile deprem anýndan itibaren teyakkuza geçen Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan, vatandaþlarý birimlerde ziyaret ederek geçmiþ olsun dileklerini iletti. Deprem sonrasý vatandaþlar için belediye yemekhanesinde piþen sýcak çorbalar, Tarsus Belediyesi ekipleri tarafýndan daðýtýldý. Çay ve su ikramlarýnýn da bulunduðu toplanma alanlarýnda, vatandaþlarýn ihtiyaçlarýnýn karþýlanmasý için adeta seferber olundu.

"Ekiplerimiz ve birimlerimiz ile vatandaþlarýmýzýn yanýndayýz"

Tarsus Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan, tüm ekipleri ile teyakkuzda olduklarýný ifade ederek, “Merkez üssü Hatay-Defne olan ve kentimizde de hissedilen depremlerden etkilenen tüm vatandaþlarýmýza geçmiþ olsun dileklerimi iletiyorum. Tüm ekiplerimiz ve birimlerimiz ile vatandaþlarýmýzýn yanýndayýz. Deprem nedeniyle birimlerimizde bulunan vatandaþlarýmýzý ziyaret ettim, geçmiþ olsun dileklerimizi ilettim. Bu zor günleri birlikte aþacaðýz” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.